Velur

Bursdagsfeiringen i natt var helt fantastisk. Det er lenge siden jeg har hatt det SÅ gøy! Jeg kan ikke beskrive hvor herlig det var å danse, le og mingle med de andre på festen, uten å føle den ekle klumpen i halsen som jeg vanligvis har. Det er første gang på lenge hvor jeg bare har hatt det gøy, uten å kjenne på trangen til å gjemme meg i et hjørne. I løpet av kvelden kjente jeg likevel tårene presse på, som de ofte gjør når jeg har alkohol i blodet, men da kastet venninnen min restene av pizzaen hennes i ansiktet mitt, og ropte “STOP CRYING!”. Så ble tårene erstattet med hysterisk latter, haha!

Jeg følte for å kle meg i noe nytt til bursdagsfeiringen, så i går før festen, kjøpte jeg meg denne boheminspirerte kjolen, med delikate blonder og velurstoff. Jeg har lenge hatt lyst til å inkludere velur i kleskapet, og denne kjoler passet perfekt.

Velur
VelurVelur Velur
Velur

I dag føler jeg meg derimot ikke så fantastisk lengre. Jeg er rett og slett i skikkelig elendig form, haha. En god blanding av bakfylla og forkjølelsen jeg har hatt i en uke nå. Det er likevel verdt det, for feiringen i går var så bra. Forhåpentligvis er formen bedre i morgen! Håper du har en fin søndagskveld <3

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.