Vakre øyeblikk

Så var det søndag igjen, enden på en uke. De siste tikkende minuttene av ukens 168 timer. Denne uken har vært veldig fin, faktisk. Å ha en fin uke, skjer ikke så ofte for meg for tiden, derfor setter jeg ekstra stor pris på det. Uken har vært fylt med kun tre skoledager, og mye fint. Jeg og Nora, en av verdens vakreste jenter, har vært på sushimiddag på restaurant sammen, med Créme Brûlée til dessert, og mye latter. Med alle vennene mine har jeg sett solnedgangen ute ved havnen, med masse sjokolade, brus, varme pledd og høy musikk. Jeg har spist croissant og drukket sjokolademelk mens jeg har kysset i solskinnet, og samlet vennegjengen på pizza til middag.

venner3sushiVakker skapning (5 of 23)

I går fikk jeg endelig sett filmen The Breakfast Club, en klassiker jeg har ønsket å se lenge. Jeg likte virkelig den filmen. Ellers har uken vært fin fordi været har vært bra i to dager, og jeg har tatt i bruk vårsko igjen og følt at det har vært sommer i en liten stund. Det var herlig. Selv om jeg bruker denne søndagen på å gråte og vri meg i sengen fordi mensensmerter er så ubeskrivelig forferdelig, prøver jeg å minne meg selv på at denne uken har vært veldig fin. Sånn helt på ordentlig.

Har du opplevd noe spesielt bra eller dårlig denne uken?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

  1. jeg har hatt en bra uke! Solnedganger, turer i mørket, masse dansing, venner og latter 🙂 ååh god bedring! vet så godt hvordan det er å ha så mye mensensmerter at man bare vil ligge i fosterstilling og gråte! håper det går over snart og at neste uke blir en fin uke :)klem 🙂

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.