Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/b/8/2/atinybitbeautiful.com/httpd.www/wp-content/plugins/bridge-core/modules/core-dashboard/sub-pages/import/import.php on line 316 Utsikt - A tiny bit beautiful

Utsikt

Ah, ferie. Endelig! Det er godt å tenke på at jeg ikke skal på skolen resten av uken. Jeg reiser bort for ferien, siden jeg skal besøke besteforeldrene mine i Trøndelag. Flyet mitt går umenneskelig tidlig i morgen, men det er bra jeg får med meg mest mulig av torsdagen. Bedre enn å komme sent på kvelden, og bare få en kort helg med besteforeldrene mine som jeg ser så alt for sjeldent.

Jeg har planlagt å pakke med meg to bøker, men har fått høre at det rett og slett blir for få, så jeg må nok finne en til bok å ta med meg. Om jeg så blir fri for lesestoff alt på torsdag så går nok det bra, for min kjære, gode engelsklærer har gitt oss en stor innlevering til søndags kveld. Er hun ikke hyggelig? Har hun bare ikke så vanvittig stor respekt for min og mine medelever sin fritid? Jo det synes jeg jamen meg.

Første søndag i oktober (2 of 14)Første søndag i oktober (14 of 14)

 

Bilder av to forskjellige utsikter. Innsnevret utsikt, og utsikt hvor man føler man kan se alt.

Nå må jeg skyndte meg på jobb. Bøkene prises ikke av seg selv! Kanskje jeg kommer hjem med noen bøker selv, også. Hehe.

1 Comment
  • Ingvild
    Posted at 20:32h, 08 October Reply

    Men hallo!!!! Det fins jo bibliotek og bøker i Trøndelag også, he he he, og biblioteket i Namsos er AMAZING <3 Der elsker jeg å være. De har så sjukt mange bøker, og atmosfæren er knall. KOS DÆ PÅ TRØNDERFERIE HEHEHHEHE <3 (Du er forresten urettferdig heldig som har ferie, akk. Skulle gjerne dratt hjem en tur, kjenner jeg. Eller besøkt noen. Eller ja, nei, hva som helst, bare ikke vært i Oslo hele tiden. Derfor rømmer jeg inn i skrivebobla og drømmer om Lofoten og alt mulig, hehe, det er kosliii.)

I'd love it if you left a comment