Ukonsentrert

Om dagene klarer jeg ikke å holde på konsentrsjonen, den glir ut som blekk i flytende vann. Verken på skolen eller hjemme klarer jeg å konsentrere meg om noen ting, fokuset bare.. forsvinner. Er det mørket, som gjør med lat? Og som fjerner motivasjonen og viljestyrken til å gjennomføre ting? Eller er det dårlig søvn (jada mamma og pappa, jeg skal legge meg tidligere) som visker ut evnen til å konsentrere på skoleoppgaver? Heldigivis prøver jeg, jeg setter meg ned, og sier til meg selv at jeg skal jobbe. Åpner worddokumentet og finner fram kildene til innleveringene. Men så sitter jeg der, i timesvis, og worddokumentet er like hvitt, og like stort, og akkurat like tomt som da jeg “begynte”.

Har nå sittet tre hele dager, og prøvd å bli ferdig med en filmanalyse. En filmanalyse jeg gledet meg til å skrive, fordi det er noe jeg liker å gjøre. Jeg ville bli ferdig tidlig, slik at jeg kunne gjøre andre fritidssysler. Og jeg har virkelig prøvd, men nå sitter jeg her, noen timer før innleveringsfristen.. og har så vidt begynt.

Ink toned
Whimsical petal pink

Dette var litt tanker om konsentrasjon, og mangelen på den. Klarer du å konsentrere deg om dagene?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.