Tre tips til tidsfordriv

Hvis du gjør som meg akkurat nå, tar deg en pause fra omverdenen, lukker soveromsdøren bak deg og blir der til hverdagen tvinger deg ut av sengen igjen.. Ja, da har jeg noen tips til deg.

Den siste uken har jeg nemlig samlet opp noen gode tidsfordriv. Du vet, sånt man gjør i stede for å utnytte tiden fornuftig.

Skjermbilde 2016-06-23 kl. 02.37.00

Først og fremst er Elementary en fantastisk serie. Den taper seg litt på sesong 2, men beholder heldigvis litt av den Sherlock Holmes-magien den er skapt for. Sesong 1 er simpelthen fantastisk, så den kan du i alle fall låse deg inne på rommet og se med god samvittighet.

Skjermbilde 2016-06-23 kl. 02.26.56
Skjermbilde 2016-06-23 kl. 02.42.19 copy

NYC Bambi er en blogg du drømmer deg bort i. Christie er på samme alder som meg, og minner meg på hvordan man rett og slett kan misunne andres liv. Hun bor i New York, har en kjekk kjæreste, studerer fashion og har verdens kuleste garderobe, leilighet, liv, hele pakka. Bloggen hennes gir meg en blanding av inspirasjon og irriterende sjalusi. Bildene hennes er hvert fall veldig fine!

Det mest fornuftige tidsfordrivet av alle er nok likevel å lytte til Magnets av Disclosure og Lorde, og svinge hodet og kroppen kraftig fra side til side (les; danse) mens du tar deg en tur utenfor døren din. Jeg setter på denne sangen før jeg sykler til jobb om morgenen, og den hjelper helt klart på humøret! Sprader glisende inn på jobb, haha. Musikkvideoen er også rimelig kul, for alt Lorde er med på blir kult.

Det var mine tre tips til tidsfordriv, nå skal jeg se et par episoder til av Elementary.. Heh.

No Comments

I'd love it if you left a comment