Tre fine dager

Hodet dundrer, nesa er fullstendig tett, og kroppen føles nesten ut som et dødt kadaver. Men jeg har hatt tre veldig fine dager på rad, så akkurat nå bryr jeg meg ikke så veldig med at jeg er syk.

It (9 of 12) It (12 of 12)

Mine tre fine dager har bestått av fint vær, verdens beste venner (helt seriøst) og fullpakkete dager. Det som skjedde på valentinsdagen var finest av alt, og selv om jeg har masse tanker om det, og gjerne vil skrive om det, så tror jeg ikke jeg kunne beskrevet det rettferdig nok med ordene mine. Dagen for kjærlighet involverte iallefall verdens søteste overraskelse, roser, det motsatte kjønn i dress, is på restaurant og film. Det hele var bare nydelig.

Riptide (4 of 5)Riptide (2 of 5)

Jeg innser at jeg legger ut alt for mange bilder av kakao, kaffe og te. Jeg drikker det ikke SÅ ofte, jeg lover. Som regel når jeg blogger, og da blir det bare det jeg fotograferer. Bedre enn selfier? Håper det..

Håper dere har hatt en fin helg 🙂

No Comments

I'd love it if you left a comment