Tre dager igjen

Da er det nøyaktig 67 timer igjen til mattetentamen og jeg begynner å bli lut lei av matematikk. Heldigvis har jeg mange som støtter meg, og tusen takk for hyggelige kommentarer på bloggen, det gleder veldig! Jeg prøver å være positiv, og må rett og slett bare ha viljestyrke nok til å komme meg igjennom alle matteoppgavene.

5 2

Milkshakebilde fra sist helg på kafé, har veldig lyst til å lage sånn hjemme, men tror jeg må ta det en helg når jeg har bedre tid.

Heldigvis hjelper kjeks, te, kakao og god snacks på veien, som gjør det hele litt bedre 🙂 Jeg gleder meg veldig til mattetentamen er ferdig, for dagen etter setter jeg på en titimers togtur med beste klassen i hele verden. Da er det klassetur til Trondheim, og det kommer til å bli veldig morsomt! Stor klem!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

6 Comments

 1. Det kommer til å gå det er jeg sikker på ettersom at jeg ikke øvde en shit og fikk 1 på sist matteprøve og svarte på omtrent alle spørsmålene liksom og siden du har øvd får du sikkert rett på masse også hahah cx

  1. Vent litt.. Du svarte på masse og fikk karakter 1!? Hvordan er det oppmuntrende for meg når jeg lar halve tentamen stå blank xD

   1. Duuuude les på nytt igjen hahahha
    forrige matteprøve fikk jeg en ener men mattetentamen var pissenkel i forhold til den da så jajaja cx

    1. Ojaa, okei nå skjønner jeg. Jeg fikk 3+ på sist matteprøve, så håper på å få 4 på tentamen, haha, vi får se hvordan det går..

 2. Jeg er sikker på at det kommer til å gå kjempefint cx
  hahah jeg burde holde kjeft egentlig for jeg er ikke så flink på å opmuntre og motivere og shit det vet du kanskje hahaha ender som oftest opp med at jeg sitter og ler av alle jaja ønsker deg likevel lykke til med 5 timer mareritt. xD

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.