Here it is, here it goes

Torsdag. Jeg har gjort masse, masse lekser denne uken, begynner å bli temmelig sliten nå. Drikker te hver morgen, og kaffe etter skolen. Ville føle meg litt fin i dag, så tok på meg skjørt og favorittgenseren min. Har byttet på å høre herlig rap fra Eminem til å høre på deilig musikk fra Ed Sheeran og Gabrielle Aplin denne uken.

Lilac (2 of 3)

Pusten kommer ut som en stor, hvit sky, når man er ute, og det her på høy tid med votter og skjerf i Bodø by. Det er for kaldt etter min mening, spesielt nå som det tross alt skal være høst og ikke vinter. Håpar bare det leksepresset letter neste uke sånn at jeg kan nyte å sitte inne med en god bok. Dagene går greit nå, må bare kjempe meg gjennom disse siste innleveringene og prøvene. Kanskje onsdagen i neste uke er en fridag?

Lilac (1 of 3)

Er så glad for at jeg har så gode venner som støtter meg, tilbyr seg å hjelpe meg, og vil jobbe med skolearbeid med meg. Ville ikke klart meg uten dem. Tusen takk til dere og, som kommenterer så hyggelige ting, selv nå når jeg nesten ikke har tid til å logge meg inn på bloggen en gang. Det betyr veldig, veldig mye!

Lilac (3 of 3)

Hva har du gjort denne uken? 🙂

3 Comments
 • F
  Posted at 18:58h, 17 October Reply

  Det øverste bildet var skikkelig fint! Har selv hørt mye på Passenger denne uka, og prøvd å slappe av mest mulig fordi neste uke kommer til å bli veldig hektisk. Trøster meg med at det bare er ca. to måneder igjen til juleferie!:)

 • Helene Sophie
  Posted at 23:36h, 17 October Reply

  Du er så søt! ^^

 • Åse Oftedal
  Posted at 13:02h, 19 October Reply

  Jeg har egentlig bare vært på skolen og trent 🙂

I'd love it if you left a comment