Torner

Dette er to bilder jeg tok da jeg var på ferie hos besteforeldrene mine. Det var ikke så mye å gjøre der, så jeg fikk god tid til å fotografere. Dessverre tok jeg ikke med stativet, men jeg klarte likevel å ha en liten fotoseanse. Det var utrolig morsomt, og jeg syntes det er så spennende å ta sånne tematiserte bilder.

32

Jeg har kalt bildene “torner” og litt av temaet var å sitte fast, og å komme seg løs. Det var også veldig spennende å redigere bildene, leke seg med farger og varmestyrke i bildet.

Hva syntes du? Hva tenkte du da du så bildene?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

  1. Så utrolig fint gjort! 🙂 Ideen var kjempefin, og det er smart å ha en ide bak bildene! Jeg synes du klarte deg kjempebra, spesielt til å ikke ha stativ! Også må jeg takke deg masse for den fine kommentaren din, den gjorde meg veldig veldig glad. Du er flink, og du er god 🙂 <3

  2. De var fine! Syns det var kult at ikke bare håret men du også satt fast i tornene liksom 🙂 Hvis du skal ta sånne bilder en annen gang hadde det sikkert også vært veldig kult hvis du var enda lenger inne blant greiene også, så du virket enda mer innelåst (bare noe jeg så for meg). Også synes jeg det siste bildet var skikkelig fint av deg! Ansiktet ditt var liksom veldig dramatisk og sånn! 🙂

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.