1 Comment
 • Ingvild
  Posted at 17:21h, 03 April Reply

  svar:

  Hurra, hurra, endelig en kommentar fra Lily!! Dine kommentarer er jo alltid så koselige 😀

  Åh, enig!! Finefinefine filmen <3 Sukk, ja!…. haha. Husker jeg og mamma og pappa så den på kino her hjemme i bygda, med rundt 20 andre medinnbyggere, og flere kom gråtende og snufsende ut av kinosalen (som egentlig er en gymsal..). Men da vi så den på skolekino, var det ei i klassen min som sa at filmen var så dårlig at hun begynte å blø neseblod (virkelig!!), og da tenkte jeg bare….LGJSOFIJIURGPSOBJLVJKSG!! Klassen min var ikke så begeistret for den. De likte spesielt ikke Camilla, hva syntes du om henne? (og skuespilleren) Jakob Oftebro in my <3 hehe… Liker karakteren Johannes Møller SÅ godt. Forfatter, så god, så fin, så omtenksom…så rolig <3 haha! Drømmemann…

  Aha. Skjønner! Har egentlig lest veldig lite av de der "dystopiske" bøkene "ALLE" leser, Birthmarked, Delirium, Divergent osv osv.. jaja! Har noen av de i bokhylla. City of Bones-serien har jeg SÅ lyst til å lese, men har liksom aldri kommet helt dit… den der "gamlere" serien du prater om, hva handler den om da?

  Haha, oi, vet du hva?! Jeg leste også ut The Host for litt siden. I påska, faktisk! Foran peisen, mmm <3 Gleder meg til den kommer på kino!!!!

  Klem!
  PS: Gjett hva jeg skal senere i dag?…ut på joggetur….ha.ha.ha. Ingvild, da….

I'd love it if you left a comment