Tomt

Oktober ble til november før jeg fikk blunket med øynene. Mørket kommer tidlig på ettermiddagen, og det virker som vinden aldri stilner. Alltid er det kaldt, og alltid tenker jeg at det blir fælt å våkne neste morgen. Men i dag er det lørdag, og det var herlig å våkne i Eirik sin seng. Vi spiste nybakt scones til frokost, og i kveld skal vi være sosiale (og sånt)

Hjerterommet (10 of 13)Bokeh (2 of 4)

Jeg har så lyst til å ta flere bilder, og oftere, men jeg føler at det ikke finnes ting rundt meg å ta bilder av. En fotograf fra Bodø ristet uenig på hodet da jeg sa det, og snakket entusiastisk om alt hun elsker å fotografere når hun besøker hjembyen. Jeg er fremdeles skeptisk, men skal gi det en sjanse. Det er jo her jeg bor, og dermed stedet jeg kan fotografere. Skal også prøve å bli flinkere til å ta med kameraet rundt om kring, for det er første steg til å bli flinkere å fotografere det rundt meg.

Eirik smatter når han spiser skittles, og ute er det bekmørkt. Snart skal vi gå i evigheter for å komme til Lina, og jeg gruer meg til den kalde gåturen. Det blir verdt det når vi kommer frem da.

Ha en fin lørdagskveld!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.