Tolvte november

Heey! Jeg har så mye å gjøre i dag at jeg vurderer å legge meg under dynen og bare sove bort resten av uken, uten å tenke på innleveringer eller prøver. Det sureste er at jeg har alt til i morgen, i stedet for å dele det utover dagene. Heldigvis kan jeg slappe av i morgen, og dét gleder jeg meg til! Den snødde i går, men regnet vasket det bort. Håper det legger seg på nytt igjen, ettersom snø er perfekt når man sitter inne med lekser og kakao.

49

Nå må jeg nesten bare fortsette med arbeidet. Har alt laget meg en kopp kakaokaffe og kledd meg i pysj, musikken dunker i ørene og jeg prøver å psyke meg selv opp. This is going to be OK.

Tenkte å legge ut flere musikktips på bloggen snart, så det kommer sikkert i morgen. Er det noe annet dere vil lese om? Bøker, mat, hva som helst! 🙂

Hva driver du med i dag?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

  1. Jeg vil lese om bøker, hverdagsting, kanskje noen tekster du har skrevet, julegavetips og kanskje klær/andre ting du ønsker til jul? (ps. elsker bloggen din!)

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.