Togtur

Solen skinner inn togvinduet, og Nord-Norge flyter forbi meg. Jeg har det bedre enn på lenge, for sommerferien er endelig her. Eirik sitter ved siden av meg, og han ser så fin ut med klokke på venstre håndledd, og en bok i fanget. Gutter er kjekke når de leser.

Vi er på vei til bestemor og bestefar i Trøndelag, og resten av familien min som bor der. Det er godt å komme bort fra hjembyen for noen dager, og godt å se igjen de man ikke vanligvis ser så ofte.
Moleskine
Togtur
Jeg hører susingen av toget mot skinnene, og tenker at alt er så rart, når man kommer på avstand sånn. Sommerferien kom så plutselig, selv om jeg ventet på den så hinsides lenge. Nå er jeg snart fremme i Trøndelag, og ting kommer aldri til å bli som det var for bare en liten stund siden. Mennesker jeg har møtt hver dag i to år vil jeg kanskje aldri se igjen. Tre av vennene mine flytter denne sommeren, noe jeg tar tungt. Hvordan skal det da gå til neste år, når absolutt alle drar? Når videregående er helt over. Hva skal jeg gjøre da?
Han
Togtur

 

Tiden går så innmari fort. Både på en togtur, og når man tror man har to lange år foran seg. Man merker det ikke før man ser på klokka eller datoen, og innser at nå må man finne på noe nytt, for tiden er ute. Man må gå ut av toget og ned på perrongen og finne et nytt sted å være, for togturen er over. Det er rart hvordan forandringer er så vanskelig å møte på, men hadde man ikke hatt dem så hadde det ikke vært noe å glede seg til.

Hvor er du nå?

1 Comment
  • Ingvild
    Posted at 21:54h, 22 June Reply

    “Gutter er så kjekke når de leser”. Den likte jeg! Kos deg med familien din <3 Og call me hvis du er i nærheten da..!

I'd love it if you left a comment