To smell the rain

Hei, håper dere har en koselig kveld! Jeg sitter på stuebordet med Linn rett ovenfor meg. Vi har bakt muffins fra bunnen av, med sjokoladebiter og frosting, så nå sitter vi her med mette mager og prøver å gjøre lekser.

I Bodø regner det for tiden, noe som er veldig koselig (bortsett fra når man står uten regnjakke på busstoppet om morgenen). I går satt jeg og øvde til naturfagsprøve hele dagen, og da kunne jeg høre tunge dråper som trommet på taket. Det var herlig.

Zara skjørt (5 of 5) Zara skjørt (4 of 5) Zara skjørt (3 of 5) Zara skjørt (2 of 5) Zara skjørt (1 of 5)

Skjørt Zara / Genser Vero Moda

I dag hadde jeg på meg det nye, nydelige skjørtet mitt fra Zara. Det er så himla fint, og jeg vet jeg kommer til å bruke det masse denne høsten. Jeg kledde meg i verdens mykeste genser fra Vero Moda, denne har jeg fortalt dere om før <3 klemmegenseren <3. Det er virkelig favorittgenseren min! Perfekt på en dag som dette, hvor det er regn, og litt vel kjølig ute.

Har du hatt en god dag?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.