Tirsdag

Hei, jeg håper du har en fin tirsdag! For en time siden kom jeg hjem etter å ha skrevet min siste tentamen på bokmål, og etter 5 timer med seriøs skriving, tenkte jeg at nå vil jeg heller rable ned litt koselige skriblerier, uten noen streng ramme.

Hustak
Frost

Da jeg var i Oslo kjøpte jeg med tre pakker Kusmi-te fra noen skikkelig søte jenter på Oslo City. De var så herlige og blide, og kunne alt jeg trengte å vite om te. Jeg fikk til og med tilbudt en kopp te som smaksprøve, og det passer jo helt perfekt for meg. Nå har jeg nettopp drukket opp en kopp her hjemme, av en av typene jeg kjøpte på Kusmi-butikken. Det var en sort te med navnet Anastasia, og den anbefales! Min største kjærlighet her i verden er nok sort te (og appeslinjuice, og bøker, og mamma, og.. haha) og akkurat denne var veldig god.
Tulipaner
Molly

Fra det ene til det andre, før helgen prøvde jeg meg på coddled eggs. Det ble vellykket! Litt uvant, men veldig god smak, og passet spesielt bra til Sex and the City på TV.

En venninne av meg sa at Sex and the City er noe man rett og slett må se før man dør, så nå har jeg begynt på sesong 1. Jeg og mamma ser noen episoder på kveldene mens vi spiser kveldsmat, og jeg ler meg ihjel samtidig som jeg tenker at det jeg lærer av serien er livsviktig kunnskap jeg definitivt vil få bruk for. Ikke lenge til 20-årene nå, liksom, jeg må forberede meg! Haha..

I kveld skal jeg se Dirty Dancing, for den har jeg nemlig ikke sett før, oops. Tonje ropte ut “HVA?? Da må vi se den!!” når hun fikk høre det, så hun kommer til meg i kveld for å krysse av enda et punkt på Filmer og serier man må se før man dør-listen.

 

No Comments

I'd love it if you left a comment