Tilbake

Hei! Ja, da er jeg tilbake, etter en lang, lang pause. Jeg trengte virkelig denne pausen, og har brukt tiden på å slappe av, og tenkt over mange ting. Men nå er jeg her igjen, og gleder meg til å ta fatt på bloggarbeidet igjen!

1

Over pausen har jeg fått noen få ideer til bloggen, men har ikke fått så god tid til å planlegge. Så nå er tiden for å komme med ønsker før jeg bestemmer hva som skal komme på bloggen fremover. Kom med så mange og rare forslag du vil i kommentarfeltet! 🙂

2

Til slutt vil jeg si tusen hjertelig takk for at dere fremdeles leser bloggen min, selv om jeg ikke fortjener det. Skal prøve å gjøre så godt jeg kan sånn at det blir interessant å lese det jeg skriver fremover. Det gjør meg skikkelig glad å vite at det er folk som bryr seg og jeg er evig takknemlig for hver kommentar jeg får, dere er best!

Hva vil du lese om på bloggen fremover?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

4 Comments

  1. Elsker å lese det du skriver, uansett om det er hverdagsinnlegg, TIL eller noveller. Synes du er så flink til å skrive!:)

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.