Tid til endringer

Det jeg har fått mye av nå er tid. Tid, tid, tid. Tid til å lese, tid til å sitte for meg selv og bare nyte en kopp te, tid til å trene, tid til å fotografere, tid til å bestille pizza og møte venner, ikke minst tid til å skrive om alt det jeg bruker tiden min på. Jeg har uendelig med tid, og uendelig ting å fylle den med.

Men likevel er det alt for lett å ende opp i sengen, sittende apatisk lent mot den store hodeputen min. Alene på et rotete rom i mørket. Og selv om jeg vet at jeg har alle disse meningsfulle tingene å fylle tiden med, så ligger romanen jeg leser lukket på nattbordet, og vennene mine gjør andre ting, er andre steder, og jeg gjør ingenting med det. Men nå skal jeg gjøre noe med det. Jeg har alt begynt, faktisk.
Silhuett
Untitled

  • Jeg har kjøpt en ny kommode. Den er retro, enkel og kjempefin. Det er riktignok to uker til den kommer, men jeg gleder meg, for da skal jeg rydde og ommøblere på rommet, skape en ny og frisk omgivelse, så jeg kan ha det fint for meg selv opp på det lille rommet mitt.
  • Jeg har farget håret. Det første jeg gjorde da hjertet mitt knuste var å bestille time, og nå har vært der i salongen og gjort det. Jeg er håpløst dramtisk sånn som kvinnekarakterene i alle de romantiske hollywoodfilmene, så det måtte til. Håret mitt er også litt kortere. Deilig.
  • Jeg har møtt utrolig mange nye mennesker, snille, gode mennesker som bringer noe helt nytt inn i livet mitt. Masse glede og latter, og det er herlig.
  • Jeg har kjøpt nye klær som gjør dagene bedre, for jeg går ut av døren og føler meg som meg selv, sånn som jeg vil være. Det er godt å føle seg bra på utsiden, selv om innsiden ikke føles så bra alltid.
  • Jeg har også kjøpt nye briller (!!) og jeg gleder meg til å vise de frem for jeg er så glad i dem.
  • Jeg har blitt del av en russegruppe. Det er harry og dødsgøy, og en fantastisk unnskyldning til å finne på masse koselig og sosialt i hverdagen. Tenk at dette er siste år av videregående? Sprøtt.
  • Siste punktet på listen over alle disse endringene i livet mitt er; nå skal jeg begynn å blogge igjen. Sånn ordentlig, sånn hver uke. Jeg har masse ideer og jeg gleder meg til å skrive igjen! Håper du vil lese!

Vi skrives veldig snart.

No Comments

I'd love it if you left a comment