Ballonger og tulipaner

Vi er langt ut i februar allerede. Hvor ble dagene og timene av? Hva har jeg brukt all denne tiden på? Snart er jeg 18 og jeg har fremdeles ikke lært meg hvordan man er voksen. Nå begynner jeg å få knapp med tid til å lære alt jeg føler jeg burde kunne, og bli alt jeg vil være.

Untitled
Untitled
Stormen bibliotek
Alt jeg vet, er at siden begynnelsen av januar har skolearbeidet sakte men sikkert bygd seg opp til ganen min. Innleveringer og prøver kiler meg i gallen og får meg til å ville kaste opp ukentlig, om ikke daglig. Jeg vet jeg ikke er alene, men man føler seg så innmari ensom når man sitter på soverommet en onsdags kveld og griner, fordi man allerede vet med sikkerhet at denne innleveringen heller ikke blir en 6-er.


Heldigvis har det vært en del avbrekk, som bursdagsfeiringer og sånne type koselige middager som koster alt for mye, men virkelig er verdt det. Jeg har bestemt meg for å finne ting å glede meg til, om det så er seks måneder til det skal skje. I tillegg har jeg igjen begynt å drømme om England og bachelor i kreativ skriving og journalistikk. Man kommer ingen vei uten drømmer og mål.

Til slutt må jeg si bare si tusen hjertelig takk for fine og oppmuntrende kommentarer på mine alt for sjeldne oppdateringer her inne, det betyr så mye!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

  1. jeg kjenner meg bittelitt igjen i det med å skulle kunne og vite alt før man fyller 18, men det er jo helt umulig. jeg tror jeg tenkte ganske lite på det eegentlig. og hallo- jeg er 20, føler ikke jeg ANER hvordan man skal leve livet, sånn seriøst. men kanskje er det som er selve greia, at man ikke skal vite det, men heller bare oppleve det?

    <3 onsdagsklem

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.