Things to spend money on

Jeg har lenge hatt en liten liste over noen fine ting jeg ønsker meg. Nå nærmer bursdagen min seg, og med det har jeg blitt gira på å kanskje kjøpe noen av ønskene. For a while now I have kept a list over a few things I wish for. Now that my birthday is approaching, I’m excited to maybe purchase a few of them.

Ønske nr. 1

Denne boken, The Five Minute Journal, er en genial dagbok over noen få, men viktige ting man skal fylle ut hver dag. Jeg har så lyst til å ta i bruk denne, for å bli mer oppmerksom på hva jeg er takknemlig for, og få mer oversikt over hva jeg vil få ut av hver dag. Det virker som en så fin måte å starte dagen på.

Wish nr. 1

This book, The Five Minute Journal, is a genius journal where you fill out a few, but very important points every day. I really want to start writing in a journal like this, to become more aware of the things I’m grateful for and have a clear view of what I want to get out of each day. It seems like such a nice way to start your day on a happy note.

Ønske nr. 2

I det siste har jeg sminket øynene med solpudderet mitt fordi jeg ikke har noen fine øyenskygger jeg kan bruke. Derfor har jeg så innmari lyst på dette øyenskyggepalettet fra Anastasia Beverly Hills. Øyenskyggene er så nydelige.

Wish nr. 2

I’ve been doing my eye makeup with my bronzer for ages now because I don’t have any pretty eye shadows. I so badly want this palette from Anastasia Beverly Hills. The colours are gorgeous.


Ønske nr. 3

På fredag trålet jeg hele Oxford Street etter sko som dette, for omg, de er faktisk så fine.

Wish nr. 3

On Friday I walked up and down Oxford Street in the search for shoes like this because OMG they are so nice.

Do you have any wishes?

4 Comments
 • Mathilde Nicoline
  Posted at 20:09h, 06 March Reply

  Den boken så veldig fin ut! Det er så enkelt å bare scrolle seg igjennom dagene uten å se ting litt utenifra og faktisk vurdere hvordan du har det opp mot hvordan du vil ha det!

  • Martine
   Posted at 01:01h, 09 March Reply

   Ja ikke sant! Man går gjerne rundt og tenker “ah sånn vil jeg ha det”, men man tenker ikke over hvordan man hver eneste dag kan prøve å ha det litt nærmere sånn man ønsker. Jeg vil så gjerne bli litt mer “mindful” som de derre youtuberne sier, haha 🙂

 • Milla
  Posted at 09:17h, 08 March Reply

  Åh ja. Eg har mange ønsker. Mest ting te avkommet da, but still 😉

  God kvinnedag te deg!

  • Martine
   Posted at 01:00h, 09 March Reply

   Haha! Jeg kan skjønne det blir sånn hvis man får barn 🙂 Jeg har heldigvis fremdeles bare meg selv å tenke på, ikke heeelt klar for kids ennå.

   God kvinnedag til deg og <3

I'd love it if you left a comment