Things I Love #63

Den siste ukene har #Til vært vanskeligere å skrive enn ellers. Det er så vanskelig å tenke på fine ting for tiden. Men det er da noe fint!

bil

  • Søte små biler. En gang i livet mitt skal jeg kjøpe meg en sånn søt liten bil med hvit lakk og lys med gulskjær. Noe lignende en sånn på bildet over, for den var dødssøt.

lys

  • Lyset midt på natten. Noe jeg absolutt elsker med å bo i nord, er midnattssolen. Om man aldri har opplevd midnattssolen, er det vanskelig å forestille seg hvordan det er. Det er nemlig ikke som på dagen, når solen står på himmelen, og så sakte synker ned bak fjellene, og det blir mørkt. Midnattsolen ligger så lavt i horisonten, at det blir kjølig å gå ute, og enkelte netter isende kaldt. Men siden solen ligger så lavt så sprer den strålene utover hele byen, og lyset blir et varmt og fint ett. Skyene blir farget over himmelen i vakker rosa og indigo, og når man går ute  i den helt stille byen, får man en slik rolig følelse i kroppen, samtidig som luften gjør at man er våken og oppvakt. Lyset på natten er bare veldig, veldig fint.

jumpsuit

  • Bukseskjortsdresser. Jeg har blitt helt forelsker i bukseskjortsdresser i det siste. Kjøpte meg to nye i dag, faktisk, og gleder meg sånn til å gå med de i Tyrkia og Spania. Jeg er vanligvis den største elskeren av kjoler du kan tenke deg, men jeg tror nok dette blir sommeren for bukseskjortsdresser. Rart navn forrsten. Bukse-skjorts-dresser. Haha.

X

  • Ed Sheeran sitt nye album. Det nye albumet Multiply er noe virkelig fint. Jeg liker alle sangene, de er så bra alle sammen! Og Ed sin stemme da, den fineste i verden.

handskrift

  • Pen håndskrift. Det er så vakkert å se på fin handskrift, spesielt på hjertefølte brev eller lapper fra noen man er glad i. Jeg skulle ønske jeg kunne skrive fint.

La dere merke til det grønne temaet? Haha, jeg er en nerdete blogger.

 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.