Things I Love #61

God fredag! I dag har jeg i frustrasjon prøvd å skrive ferdig en featureartikkel til ungdomsavisen jeg er redaktør for, og det virker som jeg møter på en ny skrivesperre akkurat i dét jeg nettopp har kommet meg over en. Likevel er det noe veldig interessant jeg skriver om, skal fortelle dere mer i morgen! Her er fem fine ting på en fin, (litt slitsom) fredag 🙂

hengekøye

  • Å ligge i hengekøye. Å synke ned i en hengekøye, med tærne som berører gresset, og sommersolen som treffer ansiktet. Dét er fint. Jeg liker så godt hvordan hengekøyen omfavner deg når man ligger der.

ryddig

  • Organisering. Jeg er ikke en spesielt ryddig person, og roter en del. Likevel er jeg veldig glad i å organisere tingene mine. Selv om jeg ikke er så flink til å rydde på plass tingene, trenger jeg at tingene har en bestemt plass de skal være på. Det er så godt når man kan organisere bøkene i bokhyllen, eller boksene med teposer og tekoppene organisert etter størrelse og farger på hyllene.

sweetlikechili

  • Sweet Like Chili. Det er en duo fra Kjøpsvik (som bor her i Bodø) som lager utrolig herlig musikk. De elsker det de holder på med, og de er veldig flinke til det de gjør.

vindusrute

  • Soving på reiser. Å sovne hjemme i sin egen seng etter en lang dag er noe av det beste som finnes, men er det én ting som er nesten like godt, så er det å sovne av med hodet lent mot ruten, i en bil eller buss som kjører flere kilometer i timen. Det er noe med motorduren, og følelsen av at man beveger seg. Jeg sover nesten hver morgen på bussturen til skolen, og det er herlig.

sjokoaldebolle

  • Bakevarer med sjokoladebiter. En dag denne uken bakte moren til kjæresten min kanelboller med sjokoladebiter i, og det er noe jeg aldri har tenkt på som en mulighet. Sjokoladebiter i noe som allerede smaker himmelsk, hvor godt høres ikke det ut? Det var virkelig deilig.

Håper du får en fin fredagskveld!

No Comments

I'd love it if you left a comment