Things I Love #60

Seksti! Wow! Det betyr at jeg nå har skrevet om 300 ting jeg liker, og det er virkelig mye. Håper det har vært en fornøyelse å lese de 300 punktene.

Untitled

 • Fint vær på 17.mai. Når man feirer nasjonaldagen, blir dagen så mye bedre fint vær. Ingenting er som å gå rundt i bunad, og veive med flagg mens temperaturen er god og solen skinner. Jeg håper det blir nydelig vær i morgen!

smil

 • Gutters smil. Det litt skjeve smilet, og blink i øyet. Ingen kan smile slik som en gutt kan smile. Hjertet sukker og man kjenner glede over at smilet er til deg, og bare deg.

pavlova

 • Pavlova. Pavlova er en så god kake. Med krem, bær, og verdens beste, søte bund. Jeg forbinder kaken med sommer, og spesielt 17.mai, fordi da baker mamma den. Gleeeder meg til så spise!

telttur

 • Teltturer. Jeg har planlagt minst to teltturer denne sommeren, og jeg håper virkelig de blir noe av, for teltturer er veldig fint. Hvordan man nesten fryser ihjel om kvelden når man skal sove, men i det solen kommer opp bak fjellene, og hele teltet er opplyst av morgensolen, så koker man i soveposen, og må glide den opp. Det er óg fint, syntes jeg.
2 Comments
 • linenova
  Posted at 00:26h, 19 May Reply

  åh elsker disse innleggene!

 • Ingvild
  Posted at 02:10h, 04 June Reply

  Gutters smil <3 Elsk-elsk-elsker det punktet. Du er så flink til å finne små, men sååå utrolig fine og vakre ting. Elsker denne spalten!!

I'd love it if you left a comment