Things I Love #59

Hei og fin fredag! Denne dagen skal jeg grille ute med noen venner og nyte at det er helg. Det er sol og fint vær og jeg tror det blir en herlig fredagskveld. Ønsker deg og en fin kveld!

sjokolade

  • Lukten av sjokolade. Ting som oser sjokoladelukt er det beste. Nystekt sjokoladekake for eksempel, eller lukten av varm kakao. Bare den gode lukten av en sjokoladeplate er nydelig.

Skjermbilde 2014-05-09 kl. 19.27.10

  • Når noen savner deg. Å høre fra en person du er veldig glad i at de savner å være med deg, eller gleder seg til å se deg igjen, gjør at en varm og god følelse sprer seg i hele kroppen.

himmel

  • Skyene på nattehimmelen. De hvite skyene som svever på den lyseblå himmelen om dagen er nydelige, men er det noe som er enda vakrere, så er det skyene på den mørke nattehimmelen. Det er magisk hvor mange fargesjatteringer som kan finne sted på en himmel robbet for lys. Måneskinnet og lysene fra byen som så vidt lyser opp de mørke skyene, det er veldig fint.

camera

  • Å redigere bilder. Jeg elsker å fotografere, men jeg syntes det er nesten like bra å redigere de i etterkant. Å se bildet gå fra å være blast, litt grålig og ordinært til å bli klart og nydelig, med sterke farger og korrekt lys. Åh, det er herlig.

Skjermbilde 2014-05-09 kl. 19.36.29

  • Grillkos. Ettersom jeg skal ut å grille i kveld måtte jeg nesten nevne dette som en ting som er veldig, veldig fint.
No Comments

I'd love it if you left a comment