Things I Love #58

Heei! Thing I Love listen kommer én dag for sent denne uken, grunnet vennekos ute på moloen i Bodøs nydelige vær i går. Håper det er godkjent grunn, og at dere koser dere med fem fine punkter nå denne lørdagskvelden 🙂

vinduskarm

  • Vinduskarm-dekor. Mens mamma, og andre normale mennesker, pynter småbord med duker og stearinlys, elsker jeg å dekorere vinduskarmen min. Helst med tomme kopper fra flere dager i forveien og duftlys. Elsker vinduet mitt så mye.

handkrem

  • Håndkremer. Jeg er en av de menneskene som går rundt med håndkrem og lepomader i lommene mine konstant. Selv om jeg sjeldent er tørr på hendene (kanskje grunnet min ekstreme bruk av håndkrem??) tar jeg med meg håndkrem hvor enn jeg går. Det er bare så godt å ha etter man har vasket hendene på dobesøk, eller av ren kjedsomhet (for eksempel på skolen, smører meg med håndkrem dagen lang)

sløyfer

  • Sløyfer på gardinene. Dette må virke som et litt spesielt punkt å nevne, men jeg har knytt sløyfer rundt mine egne gardiner på soverommet mitt, og jeg syntes det er veldig fint. Hvite, nette gardiner med sløyfer er bare kjempesøtt.

1111

  • 11:11. Hver gang den digitale klokken viser 11:11, og jeg legger merke til det, ønsker jeg meg noe. Det er en søt liten vane (tvangstanke haha). Hele klassen på skolen min er med på det, så når en av oss merker at klokken er 11:11 roper vi det ut, så ønsker alle seg en ting inni seg. Ett av mine ønsker har gått i oppfyllelse hihi.

postkasser

  • Fine postkasser. Har du noen gang gått rundt i et nabolag, og plutselig ser du en fin postkasse som skiller seg ut fra postkassene som alle de andre husene har? Fine postkasser er bare bedre enn ordinære.
No Comments

I'd love it if you left a comment