Things I Love #57

Hei! Her er mange fine ting for en fin fredag, håper du liker listen 🙂
vennerr

 • Mennesker som tar deg med på ting. Noe av det beste jeg kan møte på her i livet er skikkelig gladmennesker som mer enn gjerne inkluderer deg i et eller annet morsomt de holder på med. Noen folk har den tendensen at de ikke bare forteller andre rundt seg at de gjør noe spennende, men de inviterer de til å være med. De oppmuntrer og engasjerer alle rundt seg bare ved å være så glade. Det er så fint med slike mennesker.

to be continued

 • Cliff-hangere. Du vet når du følger med på en skikkelig spennende serie, og den episoden du ser på er så spennende at du sitter og holder deg om knærne fordi det har bygget seg opp så lenge og du lurer virkelig på hva som skjer til slutt. Så plustelig ender episoden og du må vente til neste? Ja, det er ekstremt irriterende, men det er noe forfriskende og bare veldig morsomt med det. Ingen annen spenning slår den. Og selv om man irriterer seg når man innser at man ikke får vite hva som skjer før neste episode, har det vært ekstremt spennende å følge med helt til enden av episoden. Derfor er cliff-hangere veldig fint.

hmhm

 • Skype-samtaler sent på kvelden. Når man ikke har noe å gjøre, og virkelig burde sove, men så er man så våken, og ansiktet på skjermen smiler og man snakker om alt og ingenting, det er fint.

matmat

 • Når man kan spise en matrett man har lengtet etter lenge. Altså, ingenting slår den herlige smaken av sjokolade etter du har gått og lengtet etter den i flere dager. Det er så godt å spise en middagsrett, sånn som favorittmiddagen, når det føles ut som evigheter siden sist. Blir alltid like lykkelig over grøt til middag, eller når jeg kan spise noe med pommes frites.

juice

 • Hjemmepresset juice. Når man presser juicen selv, hjemme, og den er iskald med isbiter i. Vel, da slår det alt annet av drikkevarer (etter te, hehe) Hjemmepresset juice er noe av det herligste som finnes. Spesielt appelsinjuice, åå så godt!

Nevn én fin ting med din fredag!

1 Comment
 • Aurora
  Posted at 22:18h, 11 April Reply

  Bare én? Det må være følelsen av å kjenne noen så godt at am ikke trenger å fylle hvert eneste minutt med snakking og lyder. Jeg hadde en slik opplevelse med en bekomme før idag. Vi satt ved siden av hverandre på trikken. På vei hjem. Fredags ettermiddag. Hodet mitt var lent mot hennes skulder, og det var nok. At vi liksom bare var der. At hun lot meg være søvnig mot skulderen hennes, og at ingen av oss trengte å bryte en såkalt “klein” stillhet. For den var der ikke: aldri har den vært heller.

  Selve fredag generelt er jo helt supert! Jeg liker fredager. Burde sende en personlig takk til personen som oppfant fredager.

I'd love it if you left a comment