Things I love #55

Det er virkelig evigheter siden sist jeg skrev et “Thing I Love”-innlegg. Jeg har savnet å skrive denne listen hver uke, over fem fine ting. Nå er jeg i gang i igjen, og jeg håper jeg får tid til å kunne publisere et nytt innlegg hver eneste fredag fremover, selv om jeg vet det blir knapt om tid, og litt for vanskelig å love. Håper dere liker innlegget, iallefall!
stay,

  • Regnværsnetter. Ingenting bringer mer inspirasjon enn våkne netter med regn mot soveromsruten og måneskinn.

Mint Green Calls

  • Lange telefonsamtaler. Pleide å ha slike med den tidligere bestevenninnen min hele tiden før, savner det sårt.

kjærlighetsbrev

  • Kjærlighetsbrev. Selv om jeg aldri har skrevet noen slike selv (utenom den lappen på valentinsdagen i fjerdeklassen) syntes jeg dette virker romantisk ut av en annen verden. Skulle gjerne likt å lese en slik kjærlighetsbrevkorrespondanse fra krigen eller noe slikt. Jeg blir kry når jeg leser historien om slikt i bøker.

Once in your life, won't you do what feels right

  • God stillhet. Når man kjenner noen så godt at man kan være stille sammen, det er det beste. Bare gå en tur, eller sitte side om side og bare være stille.

kwyesh

  • Kyss på kinnet. Kyss på kinnet er koseligeSpesielt fra mamma om kveldene når jeg skal legge meg. De søte kyssene på kinnet er nesten enda finere da. Det er generelt veldig fint uansett!

Er dere glad for at Things I Love innleggene er tilbake?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

  1. Åååh, så fint det var å se et nytt things i love innlegg 🙂 det gjorde meg glad på en dag som denne hvor jeg er syk og sengeliggende.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.