Things I Love #53

Hei venner! Noen dager siden sist nå, jeg har hatt så mye annet å gjøre og tenke på. Det har vært en trøtt, og slitsom skoleuke, men med mange gode dager. Håper du får en fin fredagskveld!

protectedimage.php-1

  • Nydelig filmmusikk. Poetisk dialog med filmmusikk som passer perfekt til, er noe av det fineste jeg kan se. Rett filmmusikk rører meg til tårer hver gang. (har hørt på Pride and Prejudice Main Theme 40 ganger på repeat de siste to dagene, haha)

wtf

  • Nattesamtaler. Snakke med folk til lang på natt om alt og ingenting. Når det er natt har man ingenting å foreta seg, så samtalene blir så mye mer meningsfylte. Er det noen som skjønner hva jeg mener?

hug

  • Klemmer. Klemmer er koselige, spesielt når man får dem uventet og uten noen grunn, av noen man er glad i 🙂

ristet brød

  • Ristet brød. Brødskiver blir tusen ganger bedre når de er ristet, og helst med nugatti på! Sprøtt og knasende, varmt og med smeltet sjokoladepålegg. Spiser det nok alt for ofte, men det er så himmelsk godt.

arctic

  • Arctic Monkeys. Dette bandet har jeg hørt på hver dag i det siste. Er helt hekta!

 Fiin fredag dere!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.