Things I Love #53

Wii, hei! God fredag! Jeg har en super dag, tro det eller ei. Har ikke hatt det på lenge nå, så det føles ubeskriveskrivelig deilig. Har rett og slett bare vært i supert humør. Håper dere får en fin fredagskveld 🙂

dag

  • God start på dagen. God start på dagen. Ingenting slår den følelsen av å våkne om morgenen og føle i kroppen at det kommer til å bli en bra dag. Det er herlig.

lussekatter

  • Lussekatter. Det er jo 13. desember og Luciadag i dag, så jeg måtte jo bare nevne lussekatter. En jente i klassen bakte lussekatter og tok med til hele klassen, så satt vi og så på Love Actually i timen, har ikke kost meg så mye på lenge!

Skjermbilde 2013-12-13 kl. 16.01.23

  • Love actually. Bestebestebeste julefilmen (likestilt med The Holiday naturligvis) Elsker denne filmen over en hel del ting på denne jorden. Så den for andre gang i dag, den er så nydelig, jeg har ikke ord.

pepperkaker

  • Lukten av pepperkaker. Pepperkaker smaker godt også, men mest av alt elsker jeg lukten. Det gir meg julefølelse med en eneste gang.

folks

  • Følelsen av å ikke være ensom. Når man føler dette, for en gangs skyld.. Det er nok en av de beste følelsene, og de gangene man føler det så er man som regel veldig lykkelige. Samhørighet, at man føler at folk rundt deg setter pris på deg, det er fint nok til å komme på listen min over fine ting.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.