Things I Love #52

Så var det fredag igjen. Denne uken har jeg skrevet om litt forskjellig, blant annet ting jeg synes er fint på grunn av barndomsminner. Håper dere alle har hatt en fin dag, og får en koselig kveld videre!
To someone special

  • Bokmerker. Jeg har nok like mange bokmerker som jeg har bøker. Det er så mye finere med bokmerker, enn å bruke tilfeldige papirlapper, eller verre, lage eselører på boksiden. Bokmerker er fint.

Untitled

  • Stearinlys. Jeg skrev om stearinlys i Things I Love listen for litt under et år siden, men jeg måtte nesten nevne det igjen. Stearinlys er noe av det beste i hele verden i mørketiden.

tumblr_mkyimnBMlm1s40vseo1_500

Rosa hæler. Jeg husker da jeg var liten, så hadde bestemor et par med høyhæler i rosa. Jeg syntes de var så utrolig fine, og selv om de var alt for store pleide jeg å snike meg opp på loftet å gå frem og tilbake i gangen, veldig ustødig. Så selv om jeg aldri bruker høyhæler selv, og spesielt ikke sånne som dette, i rosa, syntes jeg det er veldig, veldig fint.

8291049789_d2daa643a1_b

  • Kunstbøker. Noen ganger skulle jeg ønske jeg bodde i en storby, med rikt kulturliv og masse butikker. For da kunne jeg gått på leting etter fine bøker, i alle forskjellige sjangre. Spesielt kunstbøker, for det er noe jeg synes virker så inspirerende.

tumblr_mtjquby0iM1qcihlyo1_500

  • Brunt hår. Jeg syntes mørkebrunt hår er så utrolig nydelig, jeg vet ikke hva det er. Kanskje fordi jeg ikke har den hårfargen selv? Man liker vel det man ikke har selv, tenker jeg. Mørkt, brunt hår er iallefall nydelig, jeg klarer ikke å hjelpe for det, jeg syntes det er så fint.

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

  1. Hei:)
    Har tilfeldigvis klart å rote meg bort i denne bloggen din nå, og jeg må bare si at jeg tror det er en av de beste jeg har lest på lenge. Du skriver utrolig inspirerende, så nå har du i alle fall fått en ny leser!
    Tror du kommer til å nå langt om du fortsetter sånn!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.