Things I Love #51

tumblr_mtbzv4aYxq1s70098o1_500

  • Docs. Dr. Martens sko må være de mest sjarmerende skoene i hele verden. Ingenting er som et par med docs. Spesielt herlig er det å gå med ullsokker dagen lang i skoene. Er både varmt, og utrolig behagelig.

skum

  • Skummet på cappucino. Beste med hele cappucinoen for å være ærlig. Føler det har vært mye kaffesnakk på bloggen i det siste, men det både lukter og smaker helt himmelsk. Så hvorfor ikke, hehe?

eminem

  • Eminem. Hvor skal jeg begynne? Det er så mye å skrive på dette punktet, og jeg vet ikke hvilke ord jeg kan ta i bruk for å få frem det jeg mener. Jeg forguder iallefall denne artisten her, og nær alle sangene hans kan kalles favoritter. Stemmen, lyrikken, selve musikken er perfeksjon.

watercolors

  • Vannmaling. Jeg har alltid likt og male, og den malingen jeg liker best må nok være vannmaling. Man kan gjøre så mye med den, også minner den meg sånn om barndommen, da man klæsjet på våt maling over alt på arket, og hver gang så det ut som et mesterverk. Det føltes iallefall som et mesterverk, hehe.

tumblr_mvtp4osldb1rfb7c8o1_500

  • Bøker ved sengekanten. Jeg har alltid en masse bøker rett ved sengekanten. Noen som jeg har lest før, og vet jeg elsker, og andre bøker, som jeg bare har sett utsiden av boken på, og enda ikke har lest ordene i. Ved å ha bøker ved sengekanten har man alltid en bok å lese, uansett. Passer perfekt til søvnløse netter, eller slappe morgener.

Nå skal jeg til venninnen min Linn for å spise Nutella rett fra glasset, se på The Vampire Diaries og bare prate. Dette blir en koselig fredag.

Håper du koser deg også!

1 Comment
  • Nora
    Posted at 20:31h, 15 November Reply

    Eminem <3 hvilke sanger er dine favoritter fra The Marshall Mathers LP2?

I'd love it if you left a comment