Things I Love #50

50, wow. Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive akkurat nå, utenom at jeg gleder meg til 250 flere fine punkter! Morsomt med denne milepælen, føler vi må feire. Derfor sender jeg ut en klem til alle dere som leser bloggen min! Tusen tusen takk, dere er så hyggelige og snille og reflekterte og fine alle sammen <3

892078-11-1299088920715_large

  • Når man finner nye band før de er populære. Før alle andre oppdager et band og lager seg meninger om sanger, er det så herlig å føle at man har noen artister helt for seg selv. Så kan man tolke sangene som man vil, og lytte til dem mens man forbinder de med helt egne opplevelser og følelser. Lite slår den gode følelsen.

Coffee at home

  • Lukten av kaffe. Jeg liker kanskje ikke smaken av kaffe, med mindre det er kakao blandet inn i den. Men lukten av varm, rykende kaffe, må være den deiligste lukten i hele verden. De beste bussturene til skolen er de gangene når jeg har hendene i varme votter, solen kommer opp bak fjellene, jeg kan se havet ut fra bussrutene, og det er en osende kaffelukt fra en av passasjerene sin medbrakte drikker.

fr

  • Folk man passer med. Det er rart, hvordan man kan kjenne noen personer et helt liv, men fremdeles ikke kan kalle dere for venner. Også er det noen, som kommer inn i livet ditt, helt uventet, og man bare passer perfekt sammen. Personligheter som går overens, og man bare føler seg så bra i deres selskap. Det er venner man må ta vare på.

Recent reads

    • Bøker som forstår deg. Man kan lese mange gode bøker i livet, men noen av de beste bøkene man kan finne, er de bøkene som skjønner deg. Som beskriver en hendelse så levende, og som har en så kraftig gjenkjennelseseffekt til ditt eget liv, at man sitter der og tenker at denne boken, akkurat her, den beskriver en liten del av livet ditt. Og det er veldig fint.

amsterdam, day two.

  • Frokost sent på dagen. Å sove helt til man våkner av seg selv, før man bruker god tid på å forberede mat og koke en kopp med te. Helst fellesfrokoster med hele familien, bagels og godt pålegg. Sene frokoster er de beste frokostene.

 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

  1. Dette var en fin liste! Elsker lukten av kaffe jeg også, selv om jeg ikke liker å drikke det. Og bøker som forstår deg er bare det beste. De som setter ord på akkurat det du har følt, og som beskriver det utrolig bra, det er noe av det fineste!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.