Things I Love #5

Day 238/365 ~ We Don't Need to be Deceived to Know a Lie Can be Spoken; We Don't Have to Learn Everything Twice

 • Uglesmykker. Husker da det var skikkelig in med alle typer uglesmykker (ringer/halskjeder/ringer) i ugleform. Alle hadde det, jeg og. Og det er jo vanvittig stilig! Så søtt med en ring med ugleform som over her. Eller et smykke med fjær (et sånt har jeg) 🙂

66/365 cold days are so romantic

 • Blomsterprint. Jeg tror alle jenter som har en del kjoler i klesskapet har minst én kjole med blomsterprint. Det er bare helt nydelig, og jeg må si jeg virkelig elsker blomsterprint. På kjoler, topper, puter, tepper, gardiner.. Alt!

3

 • Bokhyller. Den dagen jeg får mitt eget kontor skal jeg ha en slik hylle, ikke bare med gode bøker (de jeg ikke har i biblioteket) men også med malepensler, fine kurver med papirer, tekopper, kamerautstyr og pynt. Høres ikke det nydelig ut?

(146/365)- Little friend

 • Småfugler. De nydelige skapningene som kvitrer i trærne om morgningen og du vet det er vår. Sånne fugler elsker jeg!

Untitled

 • Strømpebukser. Det er så deilig å kunne gå med shorts, kjole eller skjørt, selv om det er kaldt! Jeg er fullstendig forelsket i strømpebukser, uansett om det er sånne tynne, skjøre med mønster, eller tygge, grove som klør litt men er fint likevel.

Hva syntes du om ukens “Things I Love”? 

1 Comment
 • Rebecka
  Posted at 20:28h, 02 November Reply

  Kjempe fin liste. (Alle du lager liker jeg vel egentlig)
  Jeg elsker uglesmykker, men er kanskje ikke så glad i blomsterprint.

I'd love it if you left a comment