Things I Love #5

Day 238/365 ~ We Don't Need to be Deceived to Know a Lie Can be Spoken; We Don't Have to Learn Everything Twice

  • Uglesmykker. Husker da det var skikkelig in med alle typer uglesmykker (ringer/halskjeder/ringer) i ugleform. Alle hadde det, jeg og. Og det er jo vanvittig stilig! Så søtt med en ring med ugleform som over her. Eller et smykke med fjær (et sånt har jeg) 🙂

66/365 cold days are so romantic

  • Blomsterprint. Jeg tror alle jenter som har en del kjoler i klesskapet har minst én kjole med blomsterprint. Det er bare helt nydelig, og jeg må si jeg virkelig elsker blomsterprint. På kjoler, topper, puter, tepper, gardiner.. Alt!

3

  • Bokhyller. Den dagen jeg får mitt eget kontor skal jeg ha en slik hylle, ikke bare med gode bøker (de jeg ikke har i biblioteket) men også med malepensler, fine kurver med papirer, tekopper, kamerautstyr og pynt. Høres ikke det nydelig ut?

(146/365)- Little friend

  • Småfugler. De nydelige skapningene som kvitrer i trærne om morgningen og du vet det er vår. Sånne fugler elsker jeg!

Untitled

  • Strømpebukser. Det er så deilig å kunne gå med shorts, kjole eller skjørt, selv om det er kaldt! Jeg er fullstendig forelsket i strømpebukser, uansett om det er sånne tynne, skjøre med mønster, eller tygge, grove som klør litt men er fint likevel.

Hva syntes du om ukens “Things I Love”? 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.