Things I Love #48

I høstferien for et år siden skrev jeg min første Things I Love post på denne bloggen, og siden da har det kommet ut et nytt innlegg (nesten) hver uke. Nå er vi da på den 48 uken (snart et år) og det betyr hele 480 punkter med ting jeg liker. Det er veldig mange! Jeg leser stadig at dere liker disse innleggene, og et gjør meg så overlykkelig, fordi det er virkelig så koselig å skrive dem! Gleder meg til enda et år med Things I Love <3

tumblr_msbvv6SVCa1sfuxtwo1_500

 • Strikkasokker. Strikkete sokker er helt klart de beste og godeste sokkene man kan tre på føttene. Her for noen få uker siden fikk jeg et nytt par av mamma, og jeg har virkelig levd i de siden da. De kan brukes når og hvor som helst. Hjemme, mens man leser bøker og drikker kakao, på skolen inni Dr Martens sko (eller andre sko!), og til og med på natten, hvis man fryser ekstra (slikt som meg, hehe) Jeg elsker, elsker strikkasokker.

tumblr_mrdf7ozGDo1se0f3ro1_500

 • Skjørt. Som dere nå definitivt har fått det med dere, fordi jeg skriver det litt/alt for ofte, så elsker jeg skjørt. Det er absolutt så behagelig å kle seg i, samtidig som man føler seg så elegant og bare.. veldig bra i antrekket. Jeg bare elsker det!

tumblr_mthyexSHG31rxq8yio1_1280

 • Vaniljemuffins. Det var slike muffins jeg og venninnen min bakte her om dagen. Tror det ble opp til 20 muffins, haha! Det beste med muffinsene er kremen på toppen, som da er melis og smør. Yum yum, det er helt fantastisk godt.

new york stories

 • Loppemarked for bøker. Å kjøpe bøker er en nydelig ting å gjøre, og opplevelsen blir bare enda bedre når man kan gå blant rader og rader med helt ukjente bøker, fra helt forskjellige tidsepoker, som allerede har reist gjennom forskjellige eiere sine hender.

°

 • Strikking. Strikking er faktisk en så herlig hobby. Hvis man bare er i det rette humøret til det, kan man strikke i evgheter uten å bli lei. Jeg har lyst til å begynne å strikke igjen, siden nå er det lenge siden sist. Spesielt siden det snart er vinter og man da sitter inne, da er det perfekt å sitte i godstolen og strikke med en kopp te og musikk.

Håper du har en helt nydelig fredag!

2 Comments
 • Helene
  Posted at 17:20h, 11 October Reply

  Herlig liste!!! <3

 • Helene
  Posted at 13:15h, 14 October Reply

  åå, så herlig! elsker skjørt jeg også 🙂

I'd love it if you left a comment