Things I Love #47

Herregud dere, gjett hva jeg har gjort i dag? Jeg har bestilt biletter til Taylow Swift konsert i London! Jeg er så vanvittig giret nå at jeg klarer ikke sett ord på det en gang. Det kommer til å bli helt nydeligfantastiskperfekt. Herrefred, jeg kan ikke tro det! 😀

Men nåå, fem fine ting for fredagen!

iskaffelatte

  • Iskaffe latte. Dette smakte jeg for første gang denne uke, da jeg ville prøve noe nytt. Glad er jeg for det fordi det var nydelig. Ikke like mektig som en iskaffe, og heller ikke den sterke kaffesmaken som jeg ikke liker. Bare veldig godt, enkelt og greit.

sillypoems

  • Skrive tullete dikt. Jeg har aldri vært noe flink til å skrive dikt, og jeg er ingen poet. Men jeg elsker å sitte for meg selv og bare linke ord sammen til det blir en slags flyt. Bare sitte og skrive små tullete dikt.

tumblr_mefhq3EW311rce9a5o1_500

  • Julekakebaking. Gleder meg sånn til advent, når familien skal bake små kjekser og kaker igjen. Det er virkelig en tradisjon jeg aldri vil slipp på!

tumblr_mpriqppzJr1qmpq05o1_500

  • Transparente vesker. Ei jente i klassen min har verdens kuleste og spesielle ryggsekk, nemlig en gjennomsiktig sekk. Den er så stilig og jeg ser på den hver dag og liker den bare mer og mer.

dancing

  • Danse med venner. Noe av det morsomte og mest akselerende (engelsk: exhilaration) som finnes, er å danse med venner. Hvor man bare slipper seg løs og slår henda i været til dundrende musikk. Det er en så herlig følelse!

 Ha en herlig helg! 

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

  1. Jeg digger taylor swift! Håper du skriver en blogpost om det etterpå, hadde vært kjempegøy å lese hvordan det er på konserten 😀 helt enig med deg også ang. baking av julekaker, advent er så koselig<3

  2. Ææææh så utrolig heldig du er! 😀 Skal du i februar? I så fall får du kanskje se The Vamps også, har hørt at de skal varme opp for henne 🙂 Det er litt av en bonus altså! Herregud jeg er helt gira jeg, selv om det ikke er jeg som skal på konsert, haha.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.