Things I Love #46

Noe så pinlig, jeg måtte publisere et innlegg før det ble ferdig. Jeg ville så gjerne få listen ut i dag, men så måtte jeg bare løpe 🙂 Har vært på tidenes morsomste kino med en venninne jeg ikke har sett på lenge, lenge, så var kjempekoselig.

Her er listen, med alle fem punktene, hehe.
tumblr_m7o6queAtS1qev1moo1_500

  • Krager. Jeg syntes skjorter og sånne type topper er så uendelig fint fordi det har krager. Det er noe så sofistikert og elegant over det som jeg liker veldig godt.

tumblr_lzc4mr5ADi1qkkyxfo1_500

  • Kopper med tekst. Jeg samler jo, som dere kanskje vet, på tekopper, og går vanligvis for den elegante typen med farger og border. Men i det siste har jeg blitt veldig glad i kule kopper med tekst på. Spesielt koppen til venninnen min Linn, hvor det står et sitat fra en film. Syntes den koppen er så stilig.

tumblr_miabeiHj5H1qfc4dgo1_500 (1)

  • Joggedress. Ingenting slår å komme hjem fra en lang skoledag og kle på seg joggedressen. Det e også koselig hvis man ser film med venner, at alle kler på seg joggedress. Alt blir mye mer behagelig og koselig på den måten!

sjokolade

  • Kakerøre. Å spise maten man har laget under baking er alltid herlig, men noe jeg også elsker er kakerøre, om det er muffins eller kake, til og med glasuren og kremen i kaken. Det er nyyydelig!

large (1)

  • Matt neglelakk. Noe jeg syntes er utrolig fint, er matt neglelakk. Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på nøyaktig hvorfor jeg liker det så godt, men syntes bare det er veldig fint, og ikke minst stilig. Skal helt klart kjøpe en top coat til neglelakk som automatisk matter neglelakken. Tror det blir kjempefint 🙂

Ha en god fredags kvedl/lørdags morgen!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

5 Comments

  1. Helt enig med deg, krager er så himla fint! Spesielt elsker Jeg å ha store gensere over skjorter, så bare kragen viser 🙂

    1. Det er en helt vanlig grå neglelakk 🙂 For å få den “matte” effekten må man kjøpe en top coat for neglelakk som gjør at neglelakken ser matt ut.

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.