Things I Love #45

Syntes dette er det koseligste innlegget som kommer ut på bloggen min, det er så fint å skrive det, så gleder meg alltid til det skal komme ut på fredagene. Håper du også liker det, snakkes <3 Untitled

  • Hvit pels. Jeg har alltid, alltid likt katter og hunder med hvit pels, og noen ganger skulle jeg ønske mine egne to hunder hadde hvit, ren pels. Selv om de er fine sorte (ikke Molly da, hun har grå og trasig pels for øyeblikket! Spesielt katter med lang, hvit, myk pels har jeg alltid sett på som noe fint, og elegant.

Untitled

  • Nye blomstre. Selv kjøper jeg aldri blomstre, men elsker, elsker når det er nye, friske blomstre i huset med masse farger. Likevel liker jeg ikke lukten av blomstre så godt, vil mye heller ha lukten av duftlys, og friske blomstre rundt i hele rommet. Dét er lykke det.

tumblr_mrxu7bVkLM1s5ztxto1_500

  • Kaffe. Jeg vet ikke hva som har skjedd i det siste, men jeg har gått fra å virkelig avsky kaffe (utenom iskaffe o.l) ti å nå ha lyst på det! Har blitt helt avhengig av å kjøpe det på skolen fra kaffeautomaten, og det smaker kjempegodt. Må bare huske å ha litt melk og (mye) sukker i.

tumblr_moywjwExx51rnww9oo1_500

  • Sub. Subs fra Subway er så himla godt. Merker jeg skriver mye om mat på disse TIL-listene, men gud hvor godt jeg liker mat, hehe! Disse baguettene fra Subway er iallefall kjempegode, er så glad i dem!

tumblr_mkhvdo8lao1rfb7c8o1_500

  • Røde mailbokser. Vet ikke hvorfor jeg liker de så godt, men de ser så fine ut, og det klassiske utseendet minner meg bare om koselige brev og reklamer på TV’en i juletider.

 Hva skal du gjøre denne fredagen?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.