Things I Love #44

Hei dere! Jeg har hatt verdens verste fredag på lenge, men burde egentlig ikke være så overrasket siden det er jo fredag den trettend og alt. Klarte å miste hele tre busser hjem fra skolen i dag, og har sikkert stått til sammen to timer på bussholdeplasser i dag. Er så innmari lei. Så det blir deilig å bare surfe nettet ett fem fine ting, og deretter pakke sammen pysj og film og dra til en venninne på overnatting. Ha en herlig fredag, så snakkes vi i kveld!

tumblr_m86nafadOw1rqije6o1_500_large

 • Napoleonskake. Dette var noe jeg først smakte forrige uke, og er så glad for at jeg gjorde det! Det er helt himmelsk godt, konsistensen er fløyelsmyk og den er så søt og god. Sånnsett er det veldig dumt at de selger napoleonskake hver dag på skolen siden jeg kommer til å bli skikkelig usunn, haha.

large (2)

 • Sykkelkurv. Hver eneste gang jeg er ute og sykler med venner spør de om de kan legge tingene sine i kurven min. Det er virkelig det smarteste tilbehøret til en sykkel som finnes, og i tillegg ser det så romantisk og fint ut. Vet ikke jeg, men jeg liker de.

tumblr_mil77u5uKe1rzwv55o1_500

 • Maki. Denne sushien som er avbildet over her kalles Maki, og det er min desidert favorittsushitype av alle sushityper i hele verden. Maki er så vanvittig godt!

Lightning_thunderstorm_-_vista_background

 • Jude Law. Okei okei, jeg vet han er gammel, og jeg vet han ikke er noe kjekk lengre. Men jeg har en mega kjendisforelskelse på denne skuespilleren her. Det begynte første gangen da jeg så “The Holiday”, og siden da har det aldri gitt seg, hehe.

tumblr_m44kbganCx1rpyqnco1_500_large

 • Fantastic beasts and where to find them. Dette er en tillegsbok som J.K Rowling ga ut i 2001 i sammenheng med Harry Potter bøkene. Og nå kommer det en filmserie! (HERREGUD DET ER DET BESTE NOEN SINNE) Så selvfølgelig måtte jeg ta med den herlige boken på listen.
2 Comments
 • Helene
  Posted at 19:22h, 13 September Reply

  JUDE LAW <3 <3 <3

 • Ingvild
  Posted at 22:10h, 14 September Reply

  Hehe, så du er ikke den eneste som er stupende forelsket i en 40-something år gammel mann? Velkommen i klubben <3

I'd love it if you left a comment