Things I Love #43

20130829-235033.jpg

 • Lyseblå ytterdører. Denne døren var så fin, bare helt perfekt. Vil så gjerne ha et lite, koselig murhus med lyseblå ytterdør og hvite vinduskarmer med klatreblomstre over alle veggene. Fint, fint og atter fint.

20130829-235245.jpg

 • Overnattinger. Man blir aldri for stor for overnattinger, og jeg syntes fremdeles det er like kjempekoselig å ha venninner over hvor alle bare ligger på samme madrass, og skravler hele nattet til man plutselig blir overmannet av søvn.

20130830-163900.jpg

 • Kjøpesmoothie. Hjemmelaget smoothie er himla godt fordi den er iskald og man har den herlige følelsen av å ha laget den selv. Men kjøpesmoothie, det nydelig på en helt annen måte. Smoothie på kafeer og slikt har så utrolig mange, gode smaker og konsistensen er helt perfekt; ikke for tynnflytende og ikke for tykk. Bare prima smoothie.

tumblr_ml7cef8Vzp1r4vl1yo1_500

 • Kaniner. De er så innmari søte at ååå. Husker når jeg vare liten, så ville jeg ha en kanin så utrolig mye, så fikk jeg en hamster (Teddy<3<3) og var overlykkelig.

grilling2_500_large

 • Grilling. Jeg synes at det å grille er fantastisk. Bare stemningen rundt en grill eller et bål, kan få humøret til å gå opp 100 hakk! Hovedårsaken til min glede for grilling er mest av alt maten, hvem liker vel ikke god grillmat? Det er dessuten en aktivitet man kan gjøre uavhengig av sesongen.

Ha en fantastisk fin helg, kjære leser!

2 Comments
 • Helene
  Posted at 19:25h, 30 August Reply

  Jeg elsker disse innleggene! De er så søte 🙂

 • Ingvild
  Posted at 23:14h, 30 August Reply

  Åhh, dette ble jeg i skikkelig godt humør av! For et koselig innlegg. <3

  Liker slettes ikke tanken på at jeg ikke har kommentert et eneste innlegg i det siste, MEN! Nå er jeg "tilbake", har min høyt elskede mac foran meg, og har tenkt å kose meg med maaange fine Atinybitbeautiful-innlegg i tiden framover, knis 😀

  Håper alt er bra! <3 Stor klem

I'd love it if you left a comment