Things I Love #4

God fredag vakre lesere! Her er ukens “Things I love” 🙂

RĂ©ves de Paris

 • EiffeltĂ„rnet. Gud som jeg elsker det tĂ„rnet. Det er sĂ„ vakkert Ă„ se pĂ„, og utsikten fra toppen er bare helt nydelig. Da jeg dro fra Paris gangen fĂžr sist sommerferie ville jeg bare tilbake med det samme. Den byen, det tĂ„rnet, parken i nĂŠrheten av EiffeltĂ„rnet… Det er det vakreste stedet jeg har vĂŠrt i hele mitt liv. Jeg lover deg.

miracle

 • Kattunger. Gud sĂ„ skjĂžnne de smĂ„ dyrene er. Da venninnen min (Tonje) sin katt fikk kattunger forelsket jeg meg fullstendig. Elsker katter generelt, men sĂ„ er det jo noe ekstra spesielt med disse smĂ„ nusselige skapningene med verdens mykeste pels.

Berries

 • JordbĂŠr. JordbĂŠr er nok mine favorittbĂŠr i hele verden. Og jeg er veldig, veldig glad i bĂŠr! Alt fra multer til blĂ„bĂŠr, jeg tror faktisk jeg liker alle bĂŠrtyper uteom solbĂŠr (ĂŠsj) og jordbĂŠr er altsĂ„ min favoritt. Elsker Ă„ gĂ„ ned i fryseboksen og hente en frossen jordbĂŠr og bare spise den. Selv om den er nedfrosset og kald smaker det like herlig.

a paper rose for you

 • Origami. Kan ikke si det er noe jeg virkelig elsker, siden jeg har ikke noe spesielt forhold til orgiami. Men jeg finner det skikkelig interessant, og det er jo sĂ„Ă„ fint!

day 247 - I just take pictures and express myself with what I see

 • Figurballonger. Hvem elsket ikke disse vennene av helium som barn? Jeg husker hver syttende mai da folk gikk rundt i gatene og solgte slike ballonger sĂ„ mĂ„tte jeg bare ha en. MĂ„ten den fargerike figuren svever litt over hodet pĂ„ deg i en tynn trĂ„ er fremdeles noe jeg elsker.

Hva liker du best av disse 5 tingene?

2 Comments
 • Ingvild
  Posted at 17:19h, 26 October Reply

  KATTUNGER!!!! Herregud, love love love love love. Tror vi har hatt rundt 20-30 kattunger her til sammen opp igjennom Ă„rene! Hihi, de er herlige <3

 • Kiwi
  Posted at 21:38h, 26 October Reply

  Aaw, kattunger er nydelige da… SĂ„ sĂžte, og bittesmĂ„ 🙂
  Egentlig er alle disse tingene ting jeg elsker. EiffeltĂ„rnet, kattunger, origami, jordbĂŠr, og figurballonger. Og mange fine minner er knyttet til sistnevnte 🙂

I'd love it if you left a comment