Things I Love #4

God fredag vakre lesere! Her er ukens “Things I love” 🙂

Réves de Paris

  • Eiffeltårnet. Gud som jeg elsker det tårnet. Det er så vakkert å se på, og utsikten fra toppen er bare helt nydelig. Da jeg dro fra Paris gangen før sist sommerferie ville jeg bare tilbake med det samme. Den byen, det tårnet, parken i nærheten av Eiffeltårnet… Det er det vakreste stedet jeg har vært i hele mitt liv. Jeg lover deg.

miracle

  • Kattunger. Gud så skjønne de små dyrene er. Da venninnen min (Tonje) sin katt fikk kattunger forelsket jeg meg fullstendig. Elsker katter generelt, men så er det jo noe ekstra spesielt med disse små nusselige skapningene med verdens mykeste pels.

Berries

  • Jordbær. Jordbær er nok mine favorittbær i hele verden. Og jeg er veldig, veldig glad i bær! Alt fra multer til blåbær, jeg tror faktisk jeg liker alle bærtyper uteom solbær (æsj) og jordbær er altså min favoritt. Elsker å gå ned i fryseboksen og hente en frossen jordbær og bare spise den. Selv om den er nedfrosset og kald smaker det like herlig.

a paper rose for you

  • Origami. Kan ikke si det er noe jeg virkelig elsker, siden jeg har ikke noe spesielt forhold til orgiami. Men jeg finner det skikkelig interessant, og det er jo såå fint!

day 247 - I just take pictures and express myself with what I see

  • Figurballonger. Hvem elsket ikke disse vennene av helium som barn? Jeg husker hver syttende mai da folk gikk rundt i gatene og solgte slike ballonger så måtte jeg bare ha en. Måten den fargerike figuren svever litt over hodet på deg i en tynn trå er fremdeles noe jeg elsker.

Hva liker du best av disse 5 tingene?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

2 Comments

  1. KATTUNGER!!!! Herregud, love love love love love. Tror vi har hatt rundt 20-30 kattunger her til sammen opp igjennom årene! Hihi, de er herlige <3

  2. Aaw, kattunger er nydelige da… Så søte, og bittesmå 🙂
    Egentlig er alle disse tingene ting jeg elsker. Eiffeltårnet, kattunger, origami, jordbær, og figurballonger. Og mange fine minner er knyttet til sistnevnte 🙂

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.