Things I Love #40

Wææ, ukene går så fort! Plutselig er det fredagskveld og jeg kommer på hva jeg skulle ha gjort for lenge siden. Haha, jeg er så elendig på å holde kontroll når jeg ikke har normal dagsorden og rytme. Men i dag drar jeg hjem (jeg sitter sikkert på flyet i dette sekund innlegget blir postet), og derfor kommer jeg tilbake til bloggrytmen igjen 🙂

Untitled

  • Bruschetta. Om du ikke har hørt om dette før så er det et slags stekt brød med ost og varm tomat. Jeg liker vanligvis ikke tomater, men bruschetta elsker jeg! Det er helt utrolig deilig, og det føles ut som skikkelig luksus å ha det som forrett på restauranter.

large (2)

  • Øreplugger. Ørepluggene mine er noe jeg aldri forlater huset uten. Helt sant, hvis jeg ikke har de i lommen eller øret får jeg abstinenser, haha. De er livsvikte for min eksistens (på lik linje med mobilen min naturligvis)

large (3)

  • Bilturer. Det er noe beroligende ved å kjøre bil, jeg hører på musikk, har blikket konstant ut vinduet og bare tenker. Jeg filosoferer nok mer over livet på bilturer enn i dusjen.

SONY DSC

  • Å lakke negler. Det er mange som liker å ha lakkede og velstelte negler, det er jo helt klart. Men jeg elsker å gjøre jobben, sette meg ned med neglelakk og bommulspinner. Jeg lakker neglene flere ganger i uken bare fordi jeg liker det så godt. Er det sært eller?

tumblr_mj0vahRUok1rv9xbeo1_400_large

  • Vannmelon. Jeg føler at jeg har skrevet om dette før? Men siden det er fort å glemme vil jeg bare nevne hvor herlig og forfriskende vannmelon er, det er tidenes største sommerfrukt og jeg har spist det hver eneste dag i Spania. Delicious!

Liker du å lakke neglene dine? Eller syntes du det er kjedelig? 🙂 Vi snakkes i Norge, fine dere!

1 Comment
  • Helene
    Posted at 20:46h, 09 August Reply

    Jeg synes egentlig det er rimelig kjedelig 😛 hehe

I'd love it if you left a comment