Things I Love #37

Nå sitter jeg i bilen godt i gang med kjøreturen til Namsos, men det blir selvfølgelig en liten liste med fine ting denne fredagen også. Håper dere får en fin dag!

dd30fc0f69f3f2c654bb49b40eb794fd

 • Pommes frites. Dette, dere, DETTE, det er noe av det nydeligste i hele verden. Jeg elsker pommes frites, det er seriøst noe av det beste jeg vet. Skulle ønske det var sunt, da ville jeg spist det døgnet rundt. Får vann i munnen bare av å se på dette bildet. Gud, så godt!

tumblr_m3u8y7Ly7M1qev05ao1_500

 • Eiffeltårnet. Helt siden jeg var i Paris har jeg syntes eiffeltårnet er ekstra fint. Det er et flott kunstverk og noe av det vakreste innen arkitektur her i verden. Men den heisen opp til toppen får meg nesten til å ha et nervøst sammenbrudd med min høydeskrekk, haha.

231c9c187284431615b7abbffc59764d

 • Bobleplast. Det er et sitat som sier: “We are all mature until someone brings out the bubble wrap”, og det er så sant! Med en gang det er litt bobleplast i nærheten er det ingen som klarer å stoppe seg selv, man bare MÅ trykke, hehe! Vet ikke hva det er, det er liksom bare luftbobler i plastikk, men det er jo morsomt.

2e840a616aa6d73e5427ac3eca5aa3f4

 • The Ellen DeGeneres Show. Ellen DeGeneres sitt show er det beste talkshowet noensinne, sånn er det bare. Pleier å se på uttallige videoer på youtube, de med Emma Watson og Taylor Swift er mine favoritter, ler meg halvt ihjel hver gang.

tumblr_mpbak4ehiS1s0a4soo1_500

 • Bøkene til Keri Smith. Disse bøkene er så kule! Jeg har to av bøkene hennes selv og syntes bare de er så inspirerende og interessante. De er spennende og veldig morsomme. Anbefaler deg å sjekke de ut på Amazon, spesielt Wreck This Journal, herlig bok 🙂

Snakk til meg, jeg elsker å diskutere bøker, mat og tv-programmer med dere! 😀

4 Comments
 • Helene
  Posted at 17:24h, 12 July Reply

  Elsker ellen! Ho er så sykt vittig!

 • Camilla Melø Arntsen
  Posted at 20:44h, 12 July Reply

  Sv: Åh ja, han er så skjønn <3 Ja, det er helt sykt hvor for tiden går! Føles som vi nettopp fikk han 🙂
  Åh elsker mye av de samme tingene. Spessielt Ellen, hun er sykt herlig! Kos deg masse i Namsos, fina <3

 • Vilde
  Posted at 22:02h, 12 July Reply

  MAT er noe jeg elsker!! og i sammenligning med deg, så liker jeg eifeltårnet. Var der i vår, såå fint!! 🙂

 • Kiwi
  Posted at 23:16h, 13 July Reply

  Som vanlig elsker jeg alle tingene på lista! Eller, har ikke lest noen bøker av Keri Smith enda, men bare har det på følelsen at jeg kommer til å elske de 🙂 Også Ellen da, hun er seriøst den beste og morsomste talkshow-verten i hele verden.

I'd love it if you left a comment