Things I Love #35

Hei fine dere! Nå er jo klokken 4, og på en vanlig skoledag ville det vært sent på dagen, men i ferien så er det jo formiddag i mitt hodet. Så uansett om du snart kler på deg pysj, eller nettopp har tatt av deg pysjen, her er fem fine ting du kan kose deg med ♥

63094_537601189602581_2049353687_n_large

  • The Notebook. Jeg begynner nesten å gråte bare ved å tenke på denne filmen. H-E-R-R-E-G-U-D for en nydelig, fantastisk og trist film! Jeg elsker virkelig denne filmen, og kan ikke tro at jeg brukte så lang på å endelig få sett den. Har du ikke sett denne filmen forlanger jeg deg å dra å leie den med en gang og sette deg ned å se den (etter du har lest og kommentert dette innlegget da, hihi) The Notebook er bare nydelig, og karakterene i filmen Noah og Allie er elskbare på alle måter. I tillegg spiller Ryan Gosling Noah *smelt* Må nok lese boken bak filmen og 😉

482572_131748257001043_485384305_n_large

  • Pandaer. Verdens søteste dyr. I can’t even handle it. Så et program om pandaer her om dagen og etter det så finner jeg meg selv i å søke dem opp på Internett og bare se på dem i evigheter. Pandaer er bare så .. SØTE <3

SONY DSC

  • Denim. Bukser i denim, shortser i denim, skjorter i denim.. ja, du skjønner. Jeg liker virkelig denim.

tumblr_mjr3kzGpGP1rqxm9io1_500

  • Stolthet og fordom. Denne klassikeren fra Jane Austen har jeg lest to ganger. Boken er bare nydelig på alle mulige måter. Mr Darcy og Ms Bennet, du blir bare oppslukt i historien deres.

tumblr_moaf86sRoo1qgyg6yo1_500

  • Hjemmelagde sjokoladekjeks. Jeg fikk bare plutselig så lyst til å spise varme, deilige, knasende, sprø sjokoladekjeks rett ut av ovnen. Så ikke nok med å ha med denne herligheten på lista, jeg er fast bestemt på å bake sånne kjeks i helga.

Beklager at denne ukens liste hadde bittelitt fjortisfaktor, men jeg følte jeg ikke kom utenom når det var sånne ting jeg skrev om. Så nå vil jeg bare avslutte med å si “tnåå! <3” God helg fininger! *fnis*

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

4 Comments

  1. Haha, jeg har liksom hørt masse snakk om the Notebook og sånt før, “alle” har jo sett den (bortsett fra meg!), men så måtte jeg jo se den da. Og …. wow! Nå skjønner jeg litt av greia med at alle sikler sånn på Ryan Gosling. Som du sier; smelt! <3 Og så liker jeg Rachel McAdams, hun er både talentfull og superpen! Finefinefinefine filmen! Og musikken, historien, tidsepoken…alt…sukk!

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.