Things I Love #33

Endelig fredag! Jeg er iallefall kjempeklar for helg, bare synd det er så dårlig vær ute. Derfor skal jeg bruke helgen i joggeklær, under et pledd, med te og boken min. Pluss bloggen da, det kommer en bokanmeldelse i løpet av helgen 🙂
large

 • Alexa Chung. Denne nydelige damen er en av mine største forbilder innen mote (Emma Watson er den største). Alexa har den vakreste stilen, hun er så flink til å formidle stilen hennes, og hun virker bare så jordnær og ekte.

tumblr_ml4tw6LT4C1ryeyjfo1_500

 • Pinneis. Nå som det er sommer er det et must å kjøpe pinneis når man er på matbutikken. Min favoritt er friskis og sandwich (selv om den teknisk sett ikke er på en pinne)

tumblr_ml85gzB0za1rejuexo1_500

 • Bildecollager. En sånn bildecollage skal jeg lage på veggen min snart! Jeg har mange fine bilder, både som jeg har tatt selv og som er fra nettet, også skal jeg putte bildene i helt ulike, fine rammer. Tror det blir bra!

tumblr_mmswztCpAj1qdmiwzo1_500

 • Kaffebarer. Jeg elskerelsker kaffebarer, det er noe helt annet en kafeer. Her kan man bestille en god iskaffe eller hva som helst med kaffesmak, og det er godt! Jeg liker ikke svart kaffe, men det er så mye anent å velge i, så kaffebarer er herlige uansett.

tumblr_mo0kxypqna1r4p7vto1_500

 • Fine bokser. Selv om man har bokser bare for å oppbevare ting og tang som ikke er spesielt interessant i seg selv, ser alt mye bedre ut med en fin boks. De er fin pynt i seg selv 🙂

Har du hørt om Alexa Chung før?

1 Comment
 • Ingvild
  Posted at 19:12h, 07 June Reply

  Jeg hadde en sånn vegg på hybelen min i Lofoten! Nå som jeg bor hjemme har jeg hengt opp to store bilder (et bilde og en tegning, rettere sagt), samt to kjoler på veggen, haha!

  GOD HELG!

I'd love it if you left a comment