Things I Love #34

Det ble ingen Things I Love liste sist uke siden jeg var midt oppi eksamen og ikke hadde tid, derfor har jeg brukt ekstra tid og krefter på denne ukens liste, og virkelig lagt sjelen min i listen. Håper dere blir inspirert!
tumblr_mkrripoTE51r0jdk7o1_500

  • Enkle armbånd. Jeg er egentlig veldig glad i litt større armbånd når jeg først har på meg ting på håndleddet. Noe som vises og virkelig er en del av antrekket. Men det er jo så fint med sånne helt enkle, fine armbånd slikt som dette. For en tid tilbake kjøpte jeg et helt enkelt armbånd med bare en liten runding med et smilefjes på, det armbåndet har blitt et av mine favoritter nå!

large

  • Interiør inspirasjon. Har blitt så hekta på å se på bilder av hus og soverom i det siste. Haha! Det er alt jeg har gjort på skolen de siste ukene, sitter på weheartit og titter på fine møbler og store vinduer. Men det er jo så inspirerende, og nå har jeg skikkelig lyst til å gjøre noe med rommet mitt. Rettelse; Gjøre MYE med rommet mitt, gjerne bytte rom med et av de jeg har sett på nettet, de er så fine.

freerun

  • Nike sko. Asdfghjk, har dere sett disse skoene? De er så kule! Jeg virkelig elsker dem, går det an elske sko? (JA) Heldige meg har så snill pappa og stemoren, at de skal kjøpe disse skoene til meg i New York, enten mintfargene eller rosa. Gleder meg til å gå med de!

tumblr_lisjtvxQNl1qfj6wko1_500_large

  • Bakt potet. Bakt potet med tortillachips, kylling, ost, rømme, mais og masse mer er jo himmelriket på et fat. Det er nok et av favorittmåltidene mine her i verden, så sjukt godt 🙂

tumblr_moatlo45QJ1s0fzano1_1280

  • Å bade i havet. Et svømmebasseng er greit, men ingenting slår våt sand, saltvannshår og lyden av bølger. Sommer er ingenting uten å bade i havet, det er en så herlig ting å gjøre.

Liker du bakt potet? Hvordan ville du stylet noen Nike Free run sko i mintfarge? Jeg vil gjerne vite! 🙂

No Comments

I'd love it if you left a comment