Things I Love #33

Denne listen er noe av det fineste jeg gjør på bloggen, syntes jeg. Det er så koselig å sette sette seg ned hver uke og lete gjennom hundretalls vakre bilder på Internett og tenke over ting som man liker spesielt godt og/eller setter pris på. Jeg prøver å skrive om så mye forskjellig som mulig, sånn at alle leserne mine kan finne minst én ting de er enig i, og kjenner seg igjen i. Så jeg håper dere tenker det samme som meg når dere leser listene 🙂 Om det er noen fine ting du liker ekstra godt, så kommenter gjerne i kommentarfeltet. Jeg vil veldig gjerne legge til ting dere liker på listen, også er det helt herlig å lese alt det dere skriver til meg. Takk ♥

628813-10-1368710061563-n700

 • Idunn sitt hår. Dette er vel et litt merkelig punkt å ha på en slik liste? Men jeg må bare få med at jeg forguder det lange, nydelige håret til Idunn, bak bloggen Idonn.blogg.no. Gå besøk bloggen hennes, hun er kjempesøt!

large (1)

 • Harry Potter maraton. Hehe, grunnen til at jeg tar med dette, er fordi jeg og Linn og Tonje skal ha HP maraton i helga og jeg gleder meg SÅ mye. Vi starter nå, også skal vi se på Harry Potter filmene gjennom hele natta og morgenen. Det tar 22(!!) timer, men jeg gleder meg bare kjempemasse.

tumblr_mmpv6aS3L41qmc07eo1_500

 • Småfugler. Noe av det fineste med våren er småfugler. På vinteren virker alt så tomt, rett og slett fordi fuglene mangler. Derimot liker jeg ikke Måser, uff, de er skumle.

tumblr_mmna4joOrY1qi23j7o1_500

 • Lister for tidsperioder. Jeg skrive nesten alltid slike “ukeslister”, og syntes det er veldig fint og hjelpsomt. Pleier å skrive lister for hva jeg skal gjøre den spesielle uken, men det virker koselig å skrive en liste over hva man har lyst til å gjennomføre i en hel måned!, sol og kjøreturer. Da er det herlig og stikek handen utenfor

tumblr_mm5e7qS3NS1rzqsfmo1_500

 • Hendene ut av bilvinduet. Sommer, sol og bilturer. Da er det herlig å stikke hånden ut av bilvinduet og bare dra fingrene gjennom luften. (Eller enda bedre, stikke tærne ut vinduet, hvis man klarer det, he he)

Hva ville du hatt på din TIL-liste? ♥

2 Comments
 • Lyra
  Posted at 00:43h, 01 June Reply

  Hahahah vennen til pappa ble hardt skadd da han hadde hånda ute av vinduet han fikk den nesten revet av hahahahaha cx

 • Ingvild
  Posted at 19:49h, 01 June Reply

  Til Lyra: (og til deg også, Lily) Venninna mi fortalte om en mann som kjørte i en tunell og hektet arma (som hang ut av vinduet, det var sommer) fast i et eller annet, og den FALT AV. Herregud! Huff, nå var jeg fæl, men jeg er biiittelitt uenig i det punktet. MEN det er jo selvfølgelig litt herlig når det er sommer da! hehe 🙂

  Harry Potter-maratonet deres skulle jeg derimot GJERNE deltatt på (A) åh <33<<3 Herlige verdenen der, altså….

I'd love it if you left a comment