Things I Love #30

Wow, tretti! Begynner jeg å gå tom for ideer? Litt, kanskje. Er jeg lei? Nei, nei, nei. Har jeg tenkt til å slutte? ALDRI.

Dere la sikkert merke til at det ikke ble noe TIL-liste sist uke, det var fordi, som dere vet, så var jeg i Trondheim. Håper det gikk bra, og her er fem nye, fine ting! Ha en superfin fredag ♥

5301516679_80c7a3dee4_b

  • Å finne ny musikk. Noe som er så bra med Spotify er at man kan trykke på “radio” når man er inne på en av spillelistene sine, så kommer det uendelig mange sanger som er innen samme sjanger som den musikken du alt elsker. Det er genialt! Så kan man oppdage nye, fine sanger og flotte band og artister gjennom hele natten og dagen. Kjærleik, altså.

7255257262_7e46fe79b2_b

  • Sukkerspinn. Sukkerspinn er jo selve symbolet på tivoli, og tivoli er symbolet på 17.mai, så naturligvis skal jeg klisse til hendene mine med sukkerspinn på nasjonaldagen.

tak

  • Å ha masse penger. Jeg kan ikke lyve, jeg elsker den følelsen av å ha masse penger, gjerne så mye at man ikke vet hva man skal bruke de på, he he.

tumblr_mjcaglvoOH1rr1mkbo1_500

  • Trehytter. Jeg har alltid hatt denne drømmen om å ha et giga trehus i hagen som skulle vært høy oppe i trærne med møbler og vinduer og alt. Vel, det nærmeste jeg har kommet et trehus var da jeg og lillebror spikret fire planker i et tre før vi hoppet ned i fullstendig frykt da vi vant ut at treet var et maurtre.

tumblr_mih3gp7dMa1qfvypwo1_500

  • Flette i håret. Jeg elsker å ha gåret i flette fordi det holder håret unna ansiktet, men det er ikke stramt i hodebunden. Dessverre kler jeg ikke flette så veldig, så jeg har som regel håret løst. Men med det samme jeg kommer hjem og kler på meg joggedressen så er håret mitt flettet, hehe.

Har du tre fine ting denne fredagen som du vil dele med meg?

No Comments

I'd love it if you left a comment