Things I Love #41

Hรฅper dere blir inspirert av denne ukens liste ๐Ÿ™‚

SONY DSC

  • Ferie. Jeg er utrolig glad for at jeg har noe รฅ gjรธre i hverdagen (skole) for det betyr at jeg fรฅr ferie. En herlig friperiode som jeg ser pรฅ som belรธnning, lang eller kort. Man setter mye mer pris pรฅ de late dagene nรฅr man vanligvis har masse รฅ gjรธre ๐Ÿ™‚

tumblr_mrkutq2hB21qev1moo1_500

  • Croissanter. Dette er en brรธdbakst jeg fรธrst fikk รธynene opp for denne sommerferien da jeg spiste to stk til frokost hver dag under hele spaniaoppholdet. Det smaker helt utsรธkt, og jeg har bestemt meg for รฅ lรฆre meg รฅ bake dem slik at jeg kan spise croissanter dรธgnet rundt, haha.

cinema

  • Kino. ร… se en film pรฅ kino er en opplevelse hver gang. Det er en skikkelig fornรธyelse og jeg elsker รฅ gjรธre det. Det er noe med den helt mรธrke salen, sรฅ stor skjerm og at det er sรฅ mange spente folk rundt deg.

gintadiaso

  • ร… vรฆre alene hjemme. Jeg er kjempeglad i familien min, og verdsetter stundene vi har sammen, men det er ogsรฅ utrolig herlig รฅ vรฆre alene i huset noen ganger. Alt er helt stille og du kan foreta deg nesten hva som helst uten at noen kommer og er uenig. For eksempel synge hรธyt, eller ha bena pรฅ bordet mens du ser pรฅ det TV-programmet akkurat du vil se pรฅ.

1150235490bb951680l_large

  • Froyo. Froyo er frozen-yoghurt som du topper med ting som kjeks, sjokolade, frukt, bรฆr og sauser. Jeg spiste det to ganger i Spania fra verdens kuleste Froyo-butikk, og jesus krisust det smakte himmelsk.

Hรฅper du likte listen, ha en fin fredag!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

1 Comment

I'd love it if you left a comment