Things I Love #25

Grønn fredag i dag, men det skulle kanskje vært gul? Ha en flott, flott påske, dere! Kos dere på skiturer, skogsturer eller hjemme med en bok (min favoritt). Vi snakkes! ♥

tumblr_m9deruBwag1r8hiu2o1_500

  • Småsko. Småsko som man bruker på sommeren er bare herlig. Helst med blomstermønster og friske farger.

tumblr_mj7e9nhg5u1qjauaro1_500

  • Guacamole. Vet det er mange som elsker avokado på brødskive, jeg har veldig lyst til å prøve det fordi jeg eeelsker guacamole! Spesielt til kylling og salat. Nam, nam, nam..

Birdy-Main-Press-Shot-1440x900

  • Birdy. Denne jenta her, som blir kalt Birdy, er fantastisk. Hun har så spesiell og nydelig stemme og måten hun synger på inspirerer meg til tusen ting. Et av covrene hennes er min evige favorittsang, og et annet cover har jeg skrevet en hel novelle inspirert av sangen.

tumblr_mcrg9cHFys1rj4zw4o1_500

  • Ugler. Kjærligheten min for disse flotte dyrene kom da jeg leste Harry Potter bøkene for første gang. Jeg fascineres av denne fuglen som lager de rare tutelydene og lever på natten. Og det faktum at det er et sentralt dyr i HP, he he.

tumblr_mh6yw3vya71r7jzmto1_500

  • Rabarbra. Husker da jeg var et lite barn og sprang rundt i hagen, som virket like stor som en hel skog, barbent. Jeg plukket fersk rabarbra i blomsterbedene og druknet det i sukker før jeg spiste det. Savner å spise rabarbra om sommeren, for det er virkelig gode minner.

Hva skal du gjøre i påskeferien?

No Comments

I'd love it if you left a comment