Things I Love #22

Liker dere fremdeles Things I Love? Eller syntes dere at det begynner å bli kjedelig og ensformig? Er det ikke et bra innlegg, eller digger dere det og vil at jeg skal fortsette? Vil gjerne ha din mening! 🙂
tumblr_mb4yg6zjoF1rcbta1o1_500

  • Pommes frites. Det er så innmari godt og veldig usunt! Kunne spist pommes frites hver eneste dag, jeg. Kan ikke beskrive hvor godt jeg syntes det er. De er best med en del salt på og selvfølgelig litt overstekt sånn at de blir sprø og gode å knaske på, hehe.

tumblr_meo1s63mjl1qcd16vo1_500

  • The Body Shop. Tror dette merket er min nye favoritt innen sminke, hudpleie og hårpleie! Så mange gode produkter, dyrevennlig, miljøvennlig og stort utvalg. Jippi!

tumblr_m4bho7imr81qmbt9lo1_500

  • Skinnjakker. Gleder meg sånn til sommeren så jeg kan ha på meg skinnjakken min igjen. Vil gjerne ha enda flere i brun, beige og grønn ♥

tumblr_lz5kd7Qxpl1qhjnruo1_500

  • Storbyer. Har så lyst til å dra til New York at det gjør vondt i magen. London og Paris er de flotteste byene jeg har vært i (Venezia er også nyyydelig) og vil veldig gjerne reise til Melbourne, Florida, Barcelona, Roma og mange andre steder.

tumblr_lxuvvc6L1W1r88tugo1_500

  •  Sko. Yes, sko generelt. Hadde jeg hatt penger (og tillatelse) så hadde jeg had minst 30 forskjellige par med sko. Kunne byttet hver dag og hatt spesielle sko til forskjellig antrekk, det hadde vært heftig! (og fullt i yttergangen..)

 Hva syntes dere egentlig om Things I Love innleggene?

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.