Things I Love #19

Hei dere! Håper dere har hatt en fin uke, jeg savner dere 🙂 Håper å komme tilbake snart, her er ukens Things I Love:

  • Hårsløyfer. Jeg skal helt klart kjøpe meg en hårsløyfe til sommeren kommer tilbake. For det er bare så fint! Håper bare den kan sitte fast i håret mitt.

(5.52) bilbo

  • Hamstre. Mitt aller første kjæledyr var hamsteren min Teddy. Den hamsteren var jeg så innmari glad i, jeg kan ikke beskrive den kjærligheten jeg hadde for det lille dyret. I hagen min ligger Teddy begravd, med blomster i esken hans, steiner som merker av graven hans og det sto tidligere et skilt jeg hadde laget i sløyden med inngraverte ord, det skiltet er for lengst blitt borte i vinden.  Jeg har også delt en hamster (Maximum, også kalt Maxi) med bestevenninnen min Tonje, og kan ærlig si at jeg elsker hamstre. Bare ikke å rengjøre burene deres..

tumblr_mdygbgd5Ks1rl3drfo1_1280

  • Notering. Noe jeg har gjort så lenge jeg kan huske er å ta notater fra livet mitt. Jeg har en bok som er kvart notatbok  kvart dagbok og kvart tegnebok. Har den med meg over alt og den er noe av det mest nyttige jeg eier.

tumblr_mht6glM5BM1qa2txho1_1280

 

  • Maling. Jeg er ikke verdensmester innen kunst, men jeg er kanskje glad i å male. På skolen skal vi snart ha et selvvalgt prosjekt, og jeg skal helt klart ta fatt på malekosten!

tumblr_mgwni2BDry1qcycdqo1_1280

 

  • Popkorn. Det er ikke godteri, det er ikke potetgull, det er heller ikke gummisnop. Det er bare… popkorn. Og det smaker sykt godt! Digger popkorn, og det er et must når man er på kino eller ser film hjemme. Spiste faktisk popkorn i går da jeg og Tonje så på Harry Potter og halvblodsprinsen. (Ahh, føltes ut som om det var evigheter siden jeg sist så/leste HP ♥)

Hva var ditt første kjæledyr(om du har hatt et)? Liker du popkorn?

1 Comment

I'd love it if you left a comment